Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnék olyan csónakot...

Hol tudnék olyan csónakot vagy valamit venni amiből a babám lába alul kilóg? Ötletek?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm.Nem tudom hol tudnék olyat venni merre induljak segitsetek lécci nagyon tetszik a kislányomnak.
2011. júl. 13. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A Régióban sok strandjáték van, esetleg ott. Én a strandon (Balcsi)láttam ilyeneket, de figyelni kell, hogy hány kg-ig használható.
2011. júl. 13. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kínaiban rengeteg féle van. És jók is. Érdemes szétnézni.
2011. júl. 13. 13:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyesmit 1500-ért a tecsóban is.

4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi az Auchanban vettünk ilyet: [link]

De sokat láttam a Galaxy játékboltban is.

5/13 anonim ***** válasza:
100%
Régió, Gulliver (vagy bármelyik játéknagyker), Tesco, Auchan, láttam már 100-as boltban is, de szerintem a kisebb játékboltok, gyerekboltok is tartanak. A Brendonban, Minimanóban legalább is tuti, hogy van. Ez mind BP, sajnos vidéken nem tudom, de szerintem ott is ezeken a helyeken kellene megnézned.
2011. júl. 13. 13:59
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon aranyosak vagytok hogy ennyien irtatok bp-i vagyok megnézem akkor az árkádban ott van brendon és játéksziget játékbolt meg remélem még másik játékbolt is jó lenne kapni.

Köszönöm szépen a válaszokat.ha van még ötlet szivesen fogadom.Bp X kerben lakunk....esetleg ha igy irna valaki...

2011. júl. 13. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a vaterán láttam nagyon szépeket és elég olcsók voltak.
2011. júl. 13. 14:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Liget tér, skála (vagy már hongkong) én ott vettem, vagy a skálával szemben van egy játékbolt, ott is van, illetve ha elég mobilis vagy, akkor a józsefvárosi piac is nyerő lehet, mert egy hónapja ott vettem egy úszómellényt a fiamnak, meglepően jó minőségű, és nagyon strapabíró:)
2011. júl. 13. 15:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszike a további válaszokat is .

Elmegyek én bármerre egész nap jövünk megyünk...De főleg most strandon vagyunk...

2011. júl. 13. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Én is most rendeltem,olyan vagy hasonló,mint az utolsó link. Véleményt még nem tudok mondani, de sokan dicsérik.

De van még sok fenn,nézz szét. Érdemes

2011. júl. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!