Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaki kérdés. Én ezt már nem...

Kaki kérdés. Én ezt már nem értem. (? )

Figyelt kérdés
Egyik nap nincsen semmi baj, minden normális. De utána olyan kemény szegénykém kakija hogy üvöltve alig bírja kinyomni. Van hogy reggel, délelőtt nincsen baj, estére olyan szorulása lesz, hogy csak na. Elkezdtük a hozzátápit. Ebédre kapott kerti zöldségeket. Olyan jó volt tőle a kakija, nagyon örültem. Mára ugyanettől iszonyatos szorulása lett.
2011. júl. 13. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Iszik eleget?
2011. júl. 13. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Még csak most szokik hozzá az emésztése. Nekünk sajna kb 2 hónapon át állandó napi kérdésa volt ez a hozzátáplálás idején, és minden gondolatom az étellel kapcsolatban az volt, hogy vajon elég laza lesz e a k*ki. Egy tipp: adj hozzá egy kanál oliva olajat, sokszor nagyon jó hatása van! Emellett pedig igyon sokat, és mindig kapjon olyan ételt, ami székletlazító (pl őszibarack!)
2011. júl. 13. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Probalj tobb olyat adni ami lazitja a szekletet es igyon rengeteget.

A krumplit egy idore hanyagoljatok, hatha az is segitene.

Ha szorulasa van ihat egy kis kamillateat, de ezt csak alkalmankent, nem kuraszeruen.

Lehet majd javasoljak, hogy jo sok cukorra add, de anelkul is hatasos es felesleges a rengeteg cukor.

minden jot!

2011. júl. 13. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerencsére sokat iszik.

Az őszibarack nagyon megcsikarta :( Igen, krumplit hanyagoljuk, mert az sem volt jó, de így is ez van.

Ezért nem értem.

Már visszaálltam csak tápszerre, és akkor is ez van. Van hogy jó, máskor iszonyatos szorulás.

2011. júl. 13. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

sajos van akit megterhel a szilard taplalek.

Mennyi idos a babad? Lehet meg nincs kesz a hozzataplalasra.

2011. júl. 13. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:

4,5 hós

De mondom, a csak tápszeres napokon is ezt csinálja.

3 dl iszik egy nap. Az jó, nem?

2011. júl. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!