Az ilyen babakocsiban tudnak kényelmesen aludni a babák? Gondolom sokmindenkinek van ilyen.
2009. márc. 31. 17:16
1/3 anonim válasza:
Szia!
Bár modern,ahhoz nem fér kétség,de nekem nem jön be.Az egyik alapvető hibája számomra,hogy bolygókerekes,és nekem az valahogy nem igazán tetszik,mert nem arra megy a kerék,amerre én szeretném.Mi Breaker baby activ babakocsit vettünk,nagy kerekei miatt nagyon kényelmes tolni.Tehát én nem venném meg azt a fajtát,amire rákérdeztél.
Üdv:5 hónapos kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
Nekünk Pierre Cardin PS682-es babakocsink van aminek a sportrésze majdnem teljesen ugyanez.Nagyon szeretem és a kislányom jókat alszik benne.Az igaz hogy bolygókerekes és ha olyan hekyen tolod akkor elakadhatsz vele de le lehet fixálni az első kerekeit.Én elégedett vagyok vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. ápr. 1. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!