Mikortól kellene magától elaludnia, altatás nélkül egy kisgyereknek, babának?
Első vagyok. Az lemaradt, hogy előtte este vagy kaja közben aludt el, vagy a férjem a combjára fektette és elringatta. Aztán rájött, hogy ez így nem jó. :)
Nap közben sokszor csak babakocsiban aludt el, de 10 hetesen meguntam az állandó idegeskedést, és szépen beszoktattam a kiságyba. Ölben, kézben, böfi közben nem is alszik el. Csak ha le van téve az ágyba. Neki így kényelmes, így szokta meg.
De jó,hogy ilyen sok gyerek el tud aludni egyedül!Az én lányom 2 éves,de igényli,hogy ott legyek mellette alváskor(megnyugtatja valószínűleg).Elkezdtem azt én is,hogy egyre rövidebb időt vagyok mellette,végül kijövök,miután befeküdt az ágyába.Nos,az lett az eredménye,hogy az én jó alvó lánykám éjjelente többször(volt,hogy fél óránként!) kelt sírva,jött át hozzánk aludni(letette a fejét mellém,már aludt is).Úgyhogy szépen visszaültem mellé,míg el nem aludt.Onnantól ismét átalussza az éjszakát.Nekem nem ér ennyit,hogy egyedül aludjon el.
Csak azért írtam le a mi esetünket,hogy lásd Kedves Kérdező,hogy nem minden gyereknél működik az egyedül elalvás.
Remélem azért nem volt túl keszekusza,amit írtam.Minden jót Nektek!
Az én lányom kezdettől egyedül alszik, kivételt képez az a 2 hét amíg nyűglődtünk az alsó 2 fogával.
Ahogy azok kibújtak már nem igényelte a ringatást, megfeszítette magát.
Betettem a kiságyba és 5 perc múlva aludt.
Minden altatáskor ezt teszem:kiságy, cumi, puszi és már alszik is.
6 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!