Természetesen főzelék, alma... üveges babakajáról kérdezem.
2009. márc. 31. 13:44
1/9 anonim válasza:
Hogy etetnéd másképp?
2009. márc. 31. 13:46
2/9 A kérdező kommentje:
Aventes főzelékes cumisüvegből. (ezzel szoktam)
2009. márc. 31. 13:48
3/9 anonim válasza:
Jobb, ha kanálból tanul meg enni, mert utána nehezebben szokik át a kanálra.
2009. márc. 31. 13:49
4/9 anonim válasza:
Az én babóm még szopik,és ezért én a gyümölcsöt,tejpépet,néha a gyümilevet is kanállal adom.nem akarom,hogy bezavarjon a cumisüveg
2009. márc. 31. 13:49
5/9 anonim válasza:
Semmjit sem muszáj, de szerintem tanácsosabb kanállal etetni, végülis így fogja megtanulni előbb-utóbb, hogy egyedül is majd azzal egyen. Az aventes poharat egyébként mikor váltanád kanálra? Akkor nehezebb lesz hozzászoktatni, mintha eleve azzal kezdted volna.
2009. márc. 31. 13:52
6/9 anonim válasza:
1. vagyok
Ja! Ezt nem tudtam. Én kanállal etetem a kisfiam, előbb-utóbb úgyis meg kell tanulniuk, mivel idővel már nem lehet minden kaját cumisüvegből kiszívni. Most 7 hós, 1 hónapja eszik, de nagyon ügyes. Kisebb falatokat veszek a kanálra. Igaz, hogy egy fél üveg kaját negyed óráig eszik, de majd fog még alakulni. Cumisüveggel még nem is nagyon találkozott, mivel eddig szopott. Miért nem szeretnéd kanállal etetni?
2009. márc. 31. 13:52
7/9 anonim válasza:
Szerintem is jobb kanállal. Az én kisfiam is ügyetlen volt először, szopizni akarta a kanalat is, de aztán belejött, hogy kell leszedni a kaját a kanálról.
2009. márc. 31. 14:09
8/9 anonim válasza:
tönkretszed szegény fogait meg ez rossz szokás!Kanállal etesd, nehzebb de azzal kell!!
2009. márc. 31. 14:11
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
Azért nem szeretem kanállal etetni, mert szörnyű kismalac. Az orrlyukától a köldökéig répás, krumplis, almás, tökös, akármis tud lenni. És 1 falat be, kettő ki - ergo nem tudom mennyit eszik meg valójában. Cumisüvegből meg probléma nélkül lemegy 150ml kajcsi.
De azért megfontolom a jótanácsaitokat, nem akarok én rosszat kicsi Berni babámnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!