Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pihenőszékből fontos, hogy 5...

Pihenőszékből fontos, hogy 5 pontos öve legyen? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. júl. 12. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy is megdöntöd annyira,hogy nem esik ki belőle,a sok övet meg csak piszkálgatni fogja egy idő után aztán szaladgálj,hogy nem tekerje magára. Mi soha nem kötöttük be az övet, nem ugrált ki belőle :)
2011. júl. 12. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem se fontos, nekünk hasonló volt, mint ez a hauck, teljesen jó volt, én csak azért kötöztem be mindig a lányomat, hogy a szeleburdi nővére nehogy felborítsa véletlenül, egyébként tényleg úgy fekteted a babát, hogy nem tud kiesni belőle, amikor meg már nagyon izeg-mozog, forog, stb, úgysem teszed pihiszékbe.
2011. júl. 12. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem az 5 pontos a jó.volt olyan ismerősőm akinek a másikból majdnem kitornázta magát.
2011. júl. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!