Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sokallnak be a babák a...

Nem sokallnak be a babák a sok krumplitól?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hós lesz a kislányom és 2 hónapja hozzá táplálunk,és a zöldségekhez mindig krumplit teszek meg mosta husikhoz is!Nem rossz h minden nap krumplit eszik?
2009. márc. 31. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Holle bio rizs pépet. Csak vízzel kell keverni, én anyatejjel is szoktam és krumpli helyett minden 2. nap ezt adom neki. Jól el lehet készíteni tej, illetve gyümi pépnek is.
2009. márc. 31. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Néhány hete már folyt egy kisebb "vita" erről :-) Van, aki minden nap ad, van, aki ritkábban, mert nem bízik a sok keményítőben. Én 1-2x adok a babámnak (7,5 hós), mert mással is szoktam variálni a zöldségeket (egyik nap rizs, másik nap köles, majd kukoricapehely, hajdina).
2009. márc. 31. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kicsit megijedtem..mert én minden nap adom neki a krumplit,és aztán ma úgy elgondolkodtam rajta h Én biztos már besokalltam volna tőle....

És milyen rizst adtok neki és milyen kukorica pelyhet!És ezeket lehet a zöldségekhez keverni?Meg majd a husikhoz?

2009. márc. 31. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Bioboltban veszem őket. A kukoricapehely nem az, amit nagyobb gyerkőcöknek lehet adni :-). Persze, bármibe keverheted, jó sűrítőanyag is. Én van, hogy uzsira almát kukoricapehellyel adok a babámnak.
2009. márc. 31. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!