Szülés után kinek mennyi időre jött meg rendesen?
Figyelt kérdés
Már 8 hónapos a kisfiam, és elég rendszertelenül jön meg.Van hogy kéthetente, de kevés. Már nem szoptatok.
Lehet gond, vagy még beállhat?
2009. márc. 31. 11:46
1/10 anonim válasza:
Nekem szülés után 2 hónappal, de mi 6 hetesen tápszeresek lettünk.
2/10 anonim válasza:
9 hónapig szopizott és 10.hó.-ban jött meg.Egyből rendszeresen.
3/10 anonim válasza:
Az 5. hónapban. Szoptatok még.
4/10 anonim válasza:
Szió!
Az én lányom is szopik (11 hónapos) és nekem 8 hónap után jött meg. Viszont jött rendesen, nem csak pecsételő volt és viszonylag rendszeres, nem össze-vissza.
5/10 anonim válasza:
Nekem 5hetesen. Mert 3hetes korától tápszeres lett.
6/10 anonim válasza:
3 hónaposan volt először, a mai napig szoptatok (6 hós lesz).ezalatt az idő alatt 2x jött meg.
7/10 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos volt a pici mikor megjött/rendesen/.3 hónapos koráig tudtam szoptatni!
8/10 anonim válasza:
december 11.én szültem,és január 5.-ig volt vérzésem!Aztán január 21.-én megjött rendesen,és rá 28napra megint,igy nekem rendezödött,de most késik 2hete,igy babázunk ezerrel!
9/10 anonim válasza:
8hós volt a fiam amikor megjött először de sokkal több van mint előtte,most 1éves még szopizik...
10/10 anonim válasza:
10 hetes volt amikor először megjött. Azóta is rendszeresen van 28 naponként. Holnap lesz egy éves a lányom, még mindig sokat szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!