Csillll kérdése:
Szülés után miért nem jön meg rendesen?
Figyelt kérdés
Decemberben szülte, már nem szoptatok. Február 25.-én jött meg, 4 napig tartott. Azóta semmi. Vajon miért?2011. ápr. 15. 11:57
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, szülte helyett, szültem:)
2011. ápr. 15. 11:58
2/5 anonim válasza:
nem tudom. De el kéne menni a dokihoz, hogy megnézze.
3/5 anonim válasza:
Es nem lehet hogy terhes vagy megint? En igy jartam, fiam 3 honapos volt csak mikor megint terhes lettem csak ezert kerdezem. Nekem is 1x megjott aztan semmi... csak egy pozi teszt
4/5 anonim válasza:
Nem tudom,én 2x szültem,és mindkét alkalommal miután először megjött(az első baba születése után 6 héttel,a 2. baba születése után 7 hónappal),onnantól ismét abszolút rendszeressé vált.
5/5 anonim válasza:
Én 10 hója lesz hogy szültem és még mindig össze vissza jön, pedig 4. szülésem volt már. Az enyém is most utoljára feb.24-én volt, azóta nem, de terhes biztos nem vagyok. Hogy miért? Ki tudja, de te nem olyan rég szültél, ez még belefér simán. Amúgy most voltam én is dokinál és nem mondott semmit rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!