Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a szülés után 7hónappal se állt be rendesen a mensie esetleg ki is maradt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Bár én szoptattam, de 13 hónapig egyáltalán nem jött meg, majd össze-vissza, és szopi mellett újra terhes lettem. Egy normális ciklusom sem volt. :)
2011. márc. 31. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
2 hónappal szülés után jött meg először.11 hónapos koráig szopott a fiam.szopi abbahagyása után 6 hónapra jött meg másodszorra ugy hogy a doki fog.gátlót irt fel és azt kezdtem el szedni.azóta rendszeres szerencsére.remélem ha abbahagyom a szedését nem fog összevissza megjönni.
2011. márc. 31. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
szoptattam én is, és kereken 7 hós volt a lányom, amikor megjött először, nagyon gyenge volt, 4-5 napig tarott. utána volt 35 nap szünet, magjött, 7 napig tartott, és erős volt. Majd ismét terhes lettem :)
2011. márc. 31. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
10 hónapos múlt a fiam, és még nem jött meg. Nyáron szeretnénk nekiállni a tesónak, remélem addigra újraéled a rendszer. :) Bár tény, hogy marha kényelmes így.
2011. márc. 31. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

1,5 hónapos volt a babánk, mikor megjött,majd kimaradt, 4,5 hónapos korában megjött, megint kimaradt, 6,5 hósan újra terhes lettem :)

így nem is tudtuk az utolsó mensit mondani az első UH-on :)

2011. márc. 31. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

A kislányom nem szopizott, így nyolc hónapig fejtem neki a tejet, addig nem jött meg, utána következett 3 ciklus 40 napokra, majd terhes lettem.

Jövő héten szülök!

Minden jót Neked! Idő kell amíg minden visszaáll a régi kerékvágásba.

2011. ápr. 1. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a második baba után jártam úgy, hogy már 2hónap mulva megjött szülés után, elször gyengén, utána 40napra iszonyat erősen, utána hol 35, hol 23napra jött meg, kb 6x nagyon erős vérzésem volt- utána a mennyisége visszaállt a normál kerékvágásba, de még mindig rendszertelen a napokat tekintve. 10hós a kisebbik kicsi, és még nem vagyok terhes!!:-)

Gratulálok a kismamáknak egyébként!:-)

2011. ápr. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!