Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért annyira fontos, hogy az...

Miért annyira fontos, hogy az apa otthon legyen a fürdetésre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha olyankor nem dolgozik az apa, akkor legalább fürdetésnél törődjön a gyerekével. Ez kötelessége minden normális apának! Bár ha valaki kötelességnek érzi és nem szívesen csinálja, az már régen rossz!
2011. júl. 12. 08:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Van aki igényli. Nálunk az első hetekben volt közös fürdetés, mióta a lányunk ül, azóta egyedül fürdetem, akkor is, ha itthon van apa. Sokat kiveszi a részét a babázásból és úgy gondolom, hogy legalább akkor hadd üljön le és legyen pár nyugodt perce. Mi meg jól elszórakozunk a lánnyal. :-))
2011. júl. 12. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a FÉRJEMNEK fontos, hogy itthon legyen fürdetésre:D Imádja a lányát, ki nem hagyna egy percet sem a közös mókázásból, fürdetésből, mindig siet haza. Persze volt olyan is, hogy Pesten volt tárgyalni és akkor este 9-re ért haza, akkor nyilván egyedül fürdettem. Olyankor apa bele van betegedve, hogy nem adhatott jóéjt puszit a picinek:D

Ui: jót nevettem itt a menjen teniszezni/úszni a férj vagy ne. nálunk pont az ellenkezője van, én küldeném a férjemet egy kicsit mozogni, kikapcsolódni, de ő nem akar menni,mert azt mondja, mellettünk a helye:D

2011. júl. 12. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:

00:01-es vagyok!

Nekem természetesnek tűnik,hogy apa munka után jön haza.Sokszor van,hogy nem jön,de annak oka van.Amúgy siet haza a kiscsajszihoz,mert amúgy "össze vannak nőve".És nekem ez segítség is egyben,hogy játszik vele egy kicsit.A hétvégén oda megy ahova akar,legalábbis az egyik napon,mert a másik napon együtt vagyunk.Így alakult és így jó.

2011. júl. 12. 09:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam,hogy le leszek a véleményem miatt "minősítve". Nálunk így működik a dolog. Nagyon jól. Az én férjemnek is van szabadideje. És ha az egészségéről lenne szó, akkor természetesen más lenne....na mindegy, levontam a következtetésemet.
2011. júl. 12. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokáig a szobában fürdettünk, a kis kádat vízzel apuka hozta-vitte... egyedül ez nem ment volna... most már a nagy kádban fürdünk, van, hogy én fürdetem, van, hogy apuka... annyit hozzátennék a kialakult vitához, hogy szerintem mint mindenben itt is az arany középutat kell megtalálni... a közös gyerek megszületése után úgy tenni és élni akarni, mint az elmúlt X évben, nonszensz és önzés lenne mind a férfiak, mind a nők részéről... de természetesen az sem jó, ha csak és kizárólag a család marad... nyomatékosan jelzem, mind a férfi, mind a nő számára... kell idő az egyedüllétre, hobbikra is, de lássuk be, ha jól működő és boldog családi életre vágyunk, a legtöbb időt és energiát ebbe kell fektetni...
2011. júl. 12. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is így kellene lennie,de hát ahány ház,annyi szokás...
2011. júl. 12. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!