Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hós gyerkőcök anyukái, ti...

6,5 hós gyerkőcök anyukái, ti is küzdötök hasonlóval?

Figyelt kérdés
Az idáig jó alvó babócám, aki anyatejes és 2 alkalommal szopott idáig éjjel, most 1/2 óránként ébred. Magam mellé veszem hajnalban, met már nem megy a kiságy mellett ácsorogni. Nem sír, csak nézelődik, nyöszörög, forog és egész éjjel többször kér cicit, azon vissza alszik. Miért lehet ez?
2009. márc. 31. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet jön a foga?
2009. márc. 31. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
így járt a barátnőm kisfia is. náluk kiderült, hogy a tej nem elég tápláló már neki, éjszakára tápszerezi, azóta végigalussza az éjszakát! próbálj meg este adni neki tejpépet, az laktató, fog tőle aludni! ilyen idős korban már nem elég az anyatej!
2009. márc. 31. 11:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Az ínye meg van szélesedve és ott egy fehér csík. Én is erre gondoltam, de akkor nem sírna inkább, hogy fáj neki?

Az esti etetés biztos,hogy nem megoldás, már próbálkoztam vele.

2009. márc. 31. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
A babád csak szopizik? Hivatalosan 6 hónapos korban nem árt elkezdeni a hozzátáplálást, mert ilyenkor már nem elégíti ki az anyatej teljesen egészében a baba igényeit. Nekem 5 hónapos volt a babám, mikor elkezdtem naponta 1-szer adni neki mást is, mivel ő már nagyon igényelte. Minden gyerek más, van, amelyik többet eszik, van, amelyik kevesebbet. Egyébként az is lehet, hogy tényleg a foga jön. Nálunk az sok nyűglődést okozott.
2009. márc. 31. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. Az lett a vége, hogy egyszer csak kibújt egy fogacska. Ezen kívül más tünete nem is volt a babámnak, csak annyi hogy egy kicsit csúnya volt a popsija. Lehet, hogy a foga jön.
2009. márc. 31. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!