Hány pelust használtok el egy nap?
Figyelt kérdés
10 hetes a kisfiam. Nappal körülbelül 3 óránként cserélem neki, így az 5db. Este mikor kell kajcsizni akkor is kiszoktam neki cseréni. kkor ha van kaki akkor egyből. Így egy nap 6-7 pelust használunk el.2009. márc. 31. 07:19
1/6 anonim válasza:
Kb én is annyit, de van mikor többet. Pl ha épp a bekakilás előtt 2 perccel történt a csere.
4,5 hós baba anyukája
2/6 anonim válasza:
Ha sokallod a mennyiséget, nézz utánna mosható pelenkáknak. Nagyon jó minőségű egybevarrt (All in one) pelenkák kaphatók már itthon is. Segítik a leszoktatást a későbbiekben, szép a baba popsija benne. Összességében sokkal kevesebbe kerül mint az eldobható, és második gyereknek is használható majd. Elsőre egy kicsit nagyobb pénzbefektetést igényel de nem kell utánna újakat venni. Mi ezt használjuk, nekünk bevált. Nem nehéz tisztántartani. Nézz utánna, megéri!
3/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a harmadik babámat pelenkázom.Lehet,hogy furán hangzik,de nem cserélek pelust minden etetés előtt.Ha csak pisi,marad.Ezeknek a mai pelusoknak olyan jó a kialakítása,hogy a baba bőre tényleg száraz marad bennük.Ha viszont bekakil,egyből cserélem etetéstől függetlenül.(közvetlenül kaja után negyed órát várok,nehogy visszabukja amit megevett)
Az első két hónapban 6-7,most már csak 4-5 pelus fogy naponta.
4/6 anonim válasza:
Nálunk a 4. baba van. Én is csak ritkábban cserélem a pelust. Eleinte, kb. 3 hónapos koráig ő is sűrűbben kakilt, így akkor neki is elfogyott a napi 6-7 pelus. Aztán átállt a 3-4 naponta kakilásra (csak anyatejet kapott), így elég volt a napi 4-5 pelenka. Most már 7 hónapos, általában 4 pelus elég 1 napra.
6/6 anonim válasza:
Nekem 11 hónapos a kisfiam, az első 3 hónapban elfogyott 5-7 db naponta. De azóta csak 3-4. Mint már írta valaki a mai pelusok nagyon szupik. Bár az olcsókkal már én is ráfaragtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!