Mennyi volt a legkevesebb összeg amit Ti vagy
ismerősötök adott a szülésért?
Figyelt kérdés
Tudom, nem teljesen ide való kérdés, de úgy gondolom, hogy aki már túl van a szülésen, az a babás rovatot inkább nézi... Most megyek 6 hetes kontrollra, fogadott magánorvosom volt, akinek havonta, később 3 hetente fizettem a 10ezer forintot a vizsgálatokért, a szülésért nem mondott összeget. A kontrollon most is alapból 10ezer forint a vizsgálat és most kapja meg a szülésért is a pénzt. A szülésre nem kellett külön bejönnie, indított szülés volt azon a napon mikor Ő volt az ügyeletes. Elég rosszul állunk most anyagilag és kicsit tanácstalan vagyok, hogy mennyi "muszáj" azért adni.
En 100-at adtam, csaszarom volt, sajna az orvos elore megmondta, hogy ennyi. Ezenkivul minden vizsgalakor 10ezer Ft-ot kert.
2011. júl. 9. 10:07
12/16 anonim válasza:
mindkét terhességem során 5ezer volt a havi vizsgálati díj
szüléskor mindkétszer 30ezret adtam és mindkettő császár volt.
nagyon rendes doki a 3. kat is nála szülném ha lenne
ismerősöm megfogadta a dokit havonta járt hozzá de nem a magánrendelőbe ment hanem mikor a kórházba ügyelt akkor ment be ezért ő nem fizetett neki szüléskor sem fizetett neki semmit....
hallottam egy anyuka szülés után a borítékba a Hippokratészi esküt írta ki egy papírra és ezt adta át
:)
2011. júl. 9. 10:39
13/16 anonim válasza:
Szerintem minden orvosnál más.Érdeklődj szülésznőktől,más kismamáktól,hogy a te orvosod mennyit szokott kérni.De tőle is rákérdezhetsz.Van aki rádbízza,van aki kerek perec megmondja,van aki azt mondja 40 és 60 között,van aki 80-120 között és a többi.Nálunk a főorvosok 100 tól kezdődnek.A szakorvos 20-60 ig.Teljesen változó,és kellemetlen az is ha kevesebbet adsz,az is,ha sokat(az csak nektek kellemetlen)Amúgy előre én nem adnám oda.Mi van,ha gyökér lesz veled szülésnél?
2011. júl. 9. 11:43
14/16 anonim válasza:
Ja bocs,már megszültél..Csak láttam ilyen válaszokat is..
2011. júl. 9. 11:44
15/16 anonim válasza:
Én az osztályvezető főorvosnál szültem.
Terhességem alatt nem vizsgált folyamatosan, talán 3-szor. vizsgálatonként 7 ezer Ft.
A szülésre neki sem kellett külön bejönni, épp bent volt a kórházban. sima szülés volt, nem császár.
6 hetes kontrollra mentem én is, mikor vittem 50 ezer Ft-ot, + odaadtam a vizsgálat díját is, 7 ezer Ft-ot.
Nem tudom, hogy keveselte-e vagy sem. Nem is érdekel. Nekem ennyi futotta, ennyit kapott.
2011. júl. 9. 13:21
16/16 anonim válasza:
Nekem mikor elfojt a magzatvíz és megcsászároztak az orvosom szabin volt, olyan gyorsan történt minden,hogy azt se tudtam ki műtött meg. Amúgy 30 ezret adtam volna,de én 7 hónaposan jöttem haza Angliából és csak 1 hónapig jártam hozzá,mert 8 hónapra szültem. Így végül nulla forintba került :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!