Mi van most a Felicitas Kft. Babacsomagjában? Abban, amit 6 hós kort betöltött babák anyukájuknak adnak?
Bocs az offért, sajnos nem tudom a választ, de én pl azt sem tudtam, hogy 6 hós babák is kapnak.
Hogy működik ez a dolog?
Remélem nem haragszol a kérdésért:)
Szintén 6 hós kiscsaj anyuja
Nem, van a Felicitas-nak 6-hós csomagja! Sajnos nem tudom, hogy mi van benne mert én is a napokban fogom kiváltani. Kedves első válaszoló:
Barátnőm valahol elkutyulta a Falicitsanak a kuponját amivel ki lehet ezt váltani, felhívta őket és postán kiküldték neki, így Ő is hozzájutott.
Kedves utolsó!
Első vagyok...
na de hol kapott a barátnőd ilyen kupont?
Nekem nagyon nem rémlik semmi ilyesmi!
Lehet, hogy fel kéne hívnom őket, de az is lehet, hogy megvan valahol az a kupon, csak egyszerűen nem ugrik be!
Mindenesetre köszi!
Én úgy tudtam,hogy 4,8,és 12 hónapos korba van.
A 4-est kiváltottam és abban volt egy 8 hónapos kor utáni kupon.
Második vagyok.
Itt van elöttem: Felicitas Babagondozási tanácsadója, a kupon valóban az utolsó oldalon van és a baba 6-és 12 hónapos kora között lehet beváltani. Én ezt a kis könyvet abban a Felicitas csomagban kaptam amit a kórházban adtak amikor jöttünk haza.
www.fekicitas.hu, barátnőm ezt a számot hívta és mondta, hogy elkutyulta a kis könyvet és minden további nélkül kiküldték Neki: 0614246620
Szia!
Első vagyok és harmadik:)
Végülis megtaláltam tegnap este a kupont és ki is váltottam:
Egy csomó szóróanyag van benne, valamint baba magazin és anyák lapja.
Aztán Mildibé 2-es tápszer minta, Milupa vaníliás tejpép minta, 1db kicsi sudokrem, egy üvegcse valami probiotikum a babának, nemtom hirtelen, hogy mi a neve.
Aztán van még egy kis csomag neogranormon törlőkendő és egy johnson's top to toe fürdető.
Ennyi minden van benne, bár nemtudom, hogy neked is pontosan ez lesz-e benne.
Sok szerencsét hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!