Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a baba már a nagy...

Akinek a baba már a nagy kádba fürdik Anyával vagy Apával, az hogy csinálja/kivitelezi a dolgot?

Figyelt kérdés
Hogyan zajlik a fürdés, mi a menete? Kinek mi a dolga, stb!! :)) Köszi!
2009. márc. 30. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam apáva fürdik.Apa engedi a vizet én levetkőztetem a manócskát és beadom apának.Még ők fürdenek én elkészitem a pizsit,pelust,kakaót utánna csatlakozom hozzájuk én is játszok csak én nem a kádba vagyok csak melette.Majd ha megunta kiveszem megtörlőm felöltöztetem és lefektetem.
2009. márc. 30. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Hány hónapos a baba?
2009. márc. 30. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első gyerekkel mi is hasonlóan fürödtünk. Apáé a jobbik szerep: ő pancsol a babával (5-6 hós korától, ha jól emlékszem). Addig én mindent kikészítettem, és ha jól kilubickolta magát, kivettem, és stb...
2009. márc. 30. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam. Én letusolok, Apa levetkőzteti, közben játszanak még. Aztán beadja hozzám a kádba, játszunk. Kb. 30-45 percet vesz igénybe ez az egész procedúra a lefekvésig. Kivesszük, törölközés, pelus, pizsi,szopi, alvás. Ebből Apa levetkőzteti, illetve ha már felöltöztettem szopi előtt bejön a babaszobába és elpápázik Tőle.
2009. márc. 30. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Az én kisfiam 2,5 hónapos és általában apával fürdik, ritkán velem. Mi úgy csináljuk, hogy megcsinálom a fürdővizet, apa már a kádban várja, én levetkőztetem, beadom és egy kicsit maradok játszani, amikor végeztek hozom a fürdőlepit és viszem törölközni, bekenem testápolóval, felöltöztetem, szopizunk és alvás. Annyira megszokta már, hogy ilyenkor aludni kell, hogy teljesen egyedül elalszik a kiságyában. Amikor velem fürdik annyiban más a menet, hogy apa csak kiveszi és megtörölgeti, a krémezést és öltöztetést már átveszem, mert apa nem bírja a krémeket. Amúgy a nagy kádban is gyógyszertári fürdetőkrémet használunk.
2009. márc. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!