Volt szoptatós párnátok? Érdemes beszerezni?
Igen, volt, nagyon szerettem.
Aludni is ezzel aludtam úgy a 25. héttől, aztán a szoptatásnál is nagyon jó volt.
Azóta is használjuk a férjemmel- tévézésnél, olvasásnál neki dőlünk (persze felváltva) és nagyon kényelmes!
Sőt nekem még gátmetszés utánra volt lyukas közepű búzatöltetű ülőpárnám is, azt is szerettem és még mindig szeretek rajta ülni (terhesség alatt azt a lábam -bokáim) közé raktam alváskor, a hasamat pedig a szoptatós párna támasztotta, így még tudtam azért jókat aludni egy darabig!
Igen, volt.Szerettem vele aludni kismamaként.Néha a férjem is kibérelte:D Szoptatáshoz is kényelmes volt.
Amúgy én varrtam, mert sajnáltam érte súlyos ezreket adni.
Igen, volt.
De nekem szoptatáshoz egyáltalán nem vált be :(
Alváshoz meg azért nem volt jó, mert nagyon hangosan zörög.
Párszor volt azért, hogy azzal bástyáztam körbe a babámat, így legalább valamire jó volt :)
Szia! Van és imádom. Már a másodikat nyúzom, most 4,5 hónapos a babám, nemsokára megyünk külföldre és komolyan gondolkodom rajta, hogy vigyem-e magammal, mert anélkül elég rossz a szoptatás. Szülésnél is bevittem magammal a kórházba, így sokkal egyszerűbb volt szoptatni :) Terhesség alatt nem is tudom mit csináltam volna, ha nincs, az biztos, hogy kevesebbet aludtam volna.
Szóval szopipárna 4ever!!!! Ajánlom!!!
Én a baba születése után kaptam. Eleinte nem tudtam használni szoptatáshoz. Most 4 hónapos a fiam, és kb. 1,5 hónapja csak ezzel a párnával szoptatok. Én úgy vettem észre, hogy rá kellett nőnie egy kicsit a babámnak.
Szuper, mert így szabad mindkét kezed, nem kell görnyedned, és a babának is nagyon kényelmes! Meg kell tanulni szoptatni vele, de utána imádni fogjátok mind a ketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!