Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt szoptatós párnátok?...

Volt szoptatós párnátok? Érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok, alváshoz már most nagyon jó lenne, ezért gondoltam, hogy beszerzek egyet. Viszont ha megszületik a baba, a szoptatáson kívül lehet használni valamire? Pl azt hallottam, hogy szeretnek benne aludni a picik, mert jól körülöleli őket.
2011. júl. 8. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igen, volt, nagyon szerettem.

Aludni is ezzel aludtam úgy a 25. héttől, aztán a szoptatásnál is nagyon jó volt.

Azóta is használjuk a férjemmel- tévézésnél, olvasásnál neki dőlünk (persze felváltva) és nagyon kényelmes!

Sőt nekem még gátmetszés utánra volt lyukas közepű búzatöltetű ülőpárnám is, azt is szerettem és még mindig szeretek rajta ülni (terhesség alatt azt a lábam -bokáim) közé raktam alváskor, a hasamat pedig a szoptatós párna támasztotta, így még tudtam azért jókat aludni egy darabig!

2011. júl. 8. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Első babával nem volt, de most nagyon gondolkozom, hogy veszek egyet. Kislányom elég picike volt, így vagy pólyában, vagy pokrócba "tekerve" (persze nem tekertem bele, csak azt tettem alá, úgy fogtam) tudtam szoptatni. Aztán hirtelen jól megnőtt itt kint, így a hátam és a vállaim fájtak elég sűrűn. Ezt nem akarom még egyszer, úgyhogy szerintem most veszek :)
2011. júl. 8. 13:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Meghalnék nélküle már, szoptatni, cumiztatni. Nem kell tartanod a súlyát a babának! Van két szabad kezed.
2011. júl. 8. 13:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen, volt.Szerettem vele aludni kismamaként.Néha a férjem is kibérelte:D Szoptatáshoz is kényelmes volt.

Amúgy én varrtam, mert sajnáltam érte súlyos ezreket adni.

2011. júl. 8. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem vállt be(ajándékba kaptam),kismamaként sem,szoptatáshoz sem,pedig elméletben jó dolognak tartom,én mégsem tudtam használni,bánni vele.Most a srácok a heverészéshez nyüstölik,és amikor még nem kúsztak,másztak "kordon"-nak alkalmaztam :) egy 3 éves és egy 8 hónapos kisfiúk anyukája
2011. júl. 8. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

De nekem szoptatáshoz egyáltalán nem vált be :(

Alváshoz meg azért nem volt jó, mert nagyon hangosan zörög.

Párszor volt azért, hogy azzal bástyáztam körbe a babámat, így legalább valamire jó volt :)

2011. júl. 8. 14:15
 17/22 anonim ***** válasza:
van, de terhesség alatt és szoptatás alatt se használom
2011. júl. 8. 14:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia! Van és imádom. Már a másodikat nyúzom, most 4,5 hónapos a babám, nemsokára megyünk külföldre és komolyan gondolkodom rajta, hogy vigyem-e magammal, mert anélkül elég rossz a szoptatás. Szülésnél is bevittem magammal a kórházba, így sokkal egyszerűbb volt szoptatni :) Terhesség alatt nem is tudom mit csináltam volna, ha nincs, az biztos, hogy kevesebbet aludtam volna.

Szóval szopipárna 4ever!!!! Ajánlom!!!

2011. júl. 8. 16:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is van de nem használom.Nekem nem volt kényelmes úgy szoptatni.Most bent foglalja a helyet a szekrényben.
2011. júl. 8. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Én a baba születése után kaptam. Eleinte nem tudtam használni szoptatáshoz. Most 4 hónapos a fiam, és kb. 1,5 hónapja csak ezzel a párnával szoptatok. Én úgy vettem észre, hogy rá kellett nőnie egy kicsit a babámnak.

Szuper, mert így szabad mindkét kezed, nem kell görnyedned, és a babának is nagyon kényelmes! Meg kell tanulni szoptatni vele, de utána imádni fogjátok mind a ketten!

2011. júl. 8. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!