Szoptatós hálóinget hol tudok olcsón beszerezni?
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is elöl gombolós hálóinget vettem, és nagyon jól tudtam benne szoptatni. Ha pesti vagy, ajánlani tudom a fehérvári úti vásárcsarnokot, az emeleten csomó árusnál van hálóing, 1500 ft körül van az áruk!
jó babázást!
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Igazából nézegettem csomó kínaiban, de még csak nagyobb dekoltázzsal rendelkezőt sem találtam, mondjuk Keszthelyen nézegettem:) Lehet elkerülte a figyelmemet.
Az az igazság, hogy én is csak a kórházi napokra szeretnék 1-2 db-ot venni, mert nem szeretem a hálóinget, de mivel oda azt kérnek, hát legyen meg az akaratuk:))
Boldog POcakosodást, és jó babázást Nektek is!
Én pizsiben alszok, és felhúzom alulról, szoptatós cicitartó van rajtam és már mehet is a kaja,
A kórházban adtak valamilyen hálóinget, mert császáros szülésem volt és inkább azt szennyeztem össze mint a sajátom.
Kellemes babázást
Üdv 1 éves lányka anyuja
Szia!
Én csak a kórházba szeretnék valamit, hátha nem adnak végig, és oda meg hálóinget kérnek... Egyébként én pólóban alszom, és nem is fogok másban itthon:)
Jó Babázást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!