Amikor jönnek. Nálunk az első 2 hétben általában vendégjárás volt mindegyik gyereknél, eljöttek, megnézték, kicsit vigyáztak rá, addíg én tudtam nyugodtan aludni. Nálunk egyébként is átjáróház van, minden nap többször jön valaki vagy családtag, vagy barát, a gyerekek játszótársai....
2009. márc. 29. 23:47
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mekkora az a baba. Az első 6 hétben szerintem nem kell, hogy átjáróház legyen, inkább próbáljon a család segíteni, meleg ételt hozni. Ha már nagyobb a baba, és beállt egy rend, akkor szerintem lehet nagyobb átjáróház. Nálunk az van, hogy most már 6 hós a babám és hétvégente megyünk nagyszülőzni, hétköznap néha eljönnek, de én nem szeretném, hogy átjáróház legyen, persze első babás vagyok, talán ezért gondolom így.
2009. márc. 30. 08:13
3/7 anonim válasza:
Nálunk a pici a 4. baba. Bizony nálunk is átjáróház van máig az első napoktól kezdve. A gyerekek barátait nem tilthatom és nem is akartam eltiltani tőlünk. A családtagok is akkor jöttek, amikor nekik jól esett. Egyáltalán nem zavartak, még jól is esett, hogy beugrottak és picit segítettek, vigyáztak a babára, hogy én is rendbe szedhessem magam. A barátnőim is akkor szaladtak be, amikor nekik volt egy kis szabadidejük. Most már 7 hónapos a kislányon. Hetente 2-3 alkalommal elviszem anyuékhoz kicsit nagyizni, papázni, de ők is beugranak, ha van egy kis idejük. Engem egyáltalán nem zavar. A nagyoknál is így volt és ez nekem is megfelelt. Persze, etz minenki úgy oldja meg, ahogy neki jó...
2009. márc. 30. 08:52
4/7 anonim válasza:
Szia,a szüleim kezdetektől 2hetente jönnek babanézőbe,az apósom pl 2naponta átjön(egy telken lakunk)a tesók,meg ritkábban van hogy csak 2havonta látják a most 5hónapos babócám.
Mellesleg az első 6 hétben aki kíváncsi volt rá,az eljött és megnézte :-)
2009. márc. 30. 08:55
5/7 anonim válasza:
Nagyon változó, azaz személyfüggő. Még a közeli családtagokon belül is. Van olyan közeli családtag, aki hetente 2-3x is látja, olyan is, aki három-négy havonta, de olyan is, aki még nem is látta... 1 éves a kisfiunk.
2009. márc. 30. 10:10
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem még szokatlan ha mások is ölbe veszik a kisfiam kicsit összeszorul a szivem. DE tudonm nem lehetek önző másokkal szemben.
2009. márc. 30. 12:51
7/7 anonim válasza:
Szia! (Én már írtam egyszer.)
Ne aggódj, majd ez enyhülni fog, vagy el is múlik! Én is pont így voltam az elején. Teljesen hatalmába kerített a féltékenység, ha valaki fölvette a babámat. Nem bírtam elviselni, hogy mások ölében legyen! De persze nem akartam az egész családdal összeveszni, így magamat marcangoltam főleg. Aztán mostmár igazi nagyfiú a kicsikém, 1 éves. Már látom a tekintetén, hogy bárki fölveszi, a legjobban engem szeret. Olyan jó látni, hogy ha kedves is azokhoz, akik felkapják egy pillanatra, de közben sokatmondóan rámnéz és elárulja a nézése, hogy mindig csak rám gondol, olyankor is. Csodálatos, meglátod, hogy te is érzed majd, és akkor mindegy lesz, ki veszi föl egy-egy kis időre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!