Ilyen idöben hogy és mibe öltöztetitek 7 hó körüli babátokat?
Figyelt kérdés
mindenkinél nagy tortúra?síras -rívás?2009. márc. 29. 22:09
1/5 anonim válasza:
Kislányom is 7 hós most és egy botrány az öltözés!Sikít és tiltakouik!Amúgy a következőket adom rá:ujjatlan body,harisnya,hosszú ujjú póló,nadrág,mamusz,pulcsi sapi és overál,mert sportkocsizunk és betakarni csak akkor takarom be ha hideg van nagyon amúgy csak lábzsák!
2/5 anonim válasza:
Szia! Body, pulcsi, polár bélésű, még vastagabb -de nem a nagyon meleg- téli kabát, harisnya, bélelt gatya, és az overall "cipője", vékonyabb polársapi. Hiszti akad bőven nálunk is :o)
3/5 anonim válasza:
Én is ezeket adom rá a 8 hós lányomra amit előttem leírtak.
De nálunk nincs miatta hiszti,szeret öltözni.Sőt a nagyobbik lányom is szeretett,most is szeret csinibe öltözni 3,5 éves.A fiam viszont mindig ordított öltözés közben kiskorában.
4/5 anonim válasza:
Hosszú ujjú body, nadrág, kapucnis kabát (vagy vastag kardigán), zokni, sapka. A kocsink elég zárt és egy vastagabb cipzáras takaróban van (ami hasonló egy pólyához), és a kocsinak is van lábzsákja. Ha fúj a szél, akkor a body felé kap még egy vékonyabb kardigánt és a takaró felé még egy takarót. Az öltöztetést szerencsére születése óta nagyon bírja, de túl sok ruhát nem visel el magán, van, hogy így is melege van.
7 hós kisfiú anyukája
5/5 anonim válasza:
Az én kislányom igazi nő :imád öltözködni. :DD Mostanában, ha kimegyünk egy rövid ujjas bodyt, vékony pamutpólót, nadrágot, zoknit és kocsicipőt adok rá. Erre jön egy meleg, de nem túl vastag kabát és a sapka. Pamut sapkát használok, mert a vastagabban beizzad a feje. A babakocsiba kap egy középvastag plédet, mert kint szokott aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!