Beizzadt a gyermekem nyaka, és bepált. Ilyenkor mi a teendő? Hintőpor v. vmilyen krém?
A gyógyszertári Naturlandos hintőpor nagyon jó, én a hónaljára és a nyakára szoktam tenni fürdés után, mindig nagyon szép. A Sudocream is jó, de a kettőt együtt ne, mert csak összecsomósodik. Este fürdés után jöhet a krém, nappal pedig a hintőpor, akár többször is.
A körömvirágkrém is szuper, és olcsóbb a patikában, mint a Sudocream.
A beugatóssal ne foglalkozz, túl sok a nyári szünetben a szabadidő..... :)
Az én lányommal 2 hónapos kora óta van ez a gond.
Én minden este fürdéskor behintőporozom neki és azóta semmi gond.
Kiütésre valóban jó lehet a Sudokrem.Ha elmúltak a kiütések akkor jöhet a hintőpor.
Akár többször is egy nap, ha szükséges.
Az én lányomnak elég egyszer de ez babafüggő lehet.
Már 6 hónapos a lánykám és még mindig kis tokás:)
Ha még tudod vékonyabban öltöztesd, én éjszakára szoktam behintőporozni. Fürdés után szárazra törlöm és jöhet a por. Szerintem a krém nem jó ilyenre.
Ha nagyon izzad, inkább tusold le napközben is és hintőporozd be. Az izzadtság csípi ki nekik a bőrüket.
Mondhatnám hogy most megmondom a tutit :)
szóval lányom nyakával születésétől kezdve ez van., mivel ő hypotóniás volt, így a kis válla felhúzódott a nyakáig, illetve hurkás is volt a nyaka.
Nagyon csúnya volt és kellemetlen szagu. hintőporoztuk, kamilláztuk, hiába. akkor írt fel a dokinénink egy piros színű folyékon ecsetelőt. olyan piros mint a meggy. ez bármilyen csúnya is volt, két nap alatt elmúlt a pállás. olyan 2-300Ft körül van. sajnos a nevét nem tudom, de lehet recept nélkül is kapni.
most 11 hónapos a lányom és már ritkán kell használni, de midnig van itthon.
viszont elég szépen fog, a ruhából sem jön ki, a kézről sem jön le. a nyaka is persze piros napokig, de ettől jobbal én még nem találkoztam.
22.53 -akkor ezen most röhögnünk kellene? hahahahahahaha
úgy látom neked nincsen gyereked...hát remélem a bizonyítványod is ilyen figyelemreméltó.De lehet egy moderátor is szívesen figyelne fel rád :)
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! :)
Azt nem értem, aki ilyeneket írkál, miért nem szed inkább hangyát v. fut egy kört...Miért kell beválaszolgatni b.nkóságokat????
Egy kérdést tettem fel, segítséget kértem!
Utálom az "ilyen" embereket! Miattatok lett ilyen ellenszenves ez az oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!