Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel dúsítjátok a 9 hónapos...

Mivel dúsítjátok a 9 hónapos babátok kajcsiját?

Figyelt kérdés

Krumplit,Rizst adok már neki.De kezd kicsit uncsi lenni szerintem.Sinlac-ot is használok de csak akkor ha kicsit hígnak látom a kajcsiját.

Hallottam ,hogy gabonával is lehet. Hol lehet venni és milyen? Mit kell vele tenni(főzni,áztatni vagy csak belekeverni)ha beleteszem a baba kajájába?

Mikortól lehet neki rántást és habarást(joghurt+liszt) csinálni a főzelékébe?

Eszik mér gluteines dolgokat a kislányom.

A ti általatok bevált recepteket is szívesen venném.

Köszi szépen.

9 hónapos anyatejes kislány anyukája

2009. márc. 29. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kukoricadarával, kölessel szoktam dúsítani.
2009. márc. 29. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.De kicsit bővebb válaszra számítottam.Hogyan csinálod? Milyen főzelékkel adod neki?....stb.
2009. márc. 29. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármivel jó :)

A kölest kb 20 percig, a kukoricadarát kb 10 percig főzöm kb 1:3 köles, dara:víz arányban.

A kukoricadarát nem kell turmxolni, a kölest igen. Mindkettőt szoktam mindenféle zöldséghez keverni, általában krumplival párosítom őket, de néha rizs-kukoricadara van keverve különböző zöldségekkel, húsokkal.

A kölest szoktam gyümölcshöz is keverni!

Lehet kapni kölespelyhet is, most fogom kipróbálni, elvileg ezt kevesebb ideig kell főzni és nem biztos, hogy turmixolni kell.

2009. márc. 29. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt remek recepteket találsz kategorizálva korosztály szerint.

2009. márc. 29. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!