Miért van az, hogy babánk nem eszi a Hippes bébiételeket? Sorra dobáljuk ki őket, pedig nem olcsóak. Ennyire más az ízesítése, mint a Kecskemétinek vagy az Univernek? Más is járt így?
érdekes, az enyém nagyon szereti; ma vettem először neki karfiolos burgonyát; nem győztem neki élég gyorsan adni:-)
valóban nem olyan ízletes, mint néhány másik, de ne felejtsétek el, hogy a babáknak nem feltétlenül felnőtt ízlésük van.
de amúgy a lányom eddig mindent(!) megevett, amit adtam neki, akár én főztem, akár üveges volt, szerencsére nem válogatós.
OFF:már megint itt van a nagyokos kötözködő, aki 500 Ft-ból 5 kg krumplit vesz; hát szerintem az ilyen soha nem jár zöldségesnél. csak tudnám akkor miből főz?
krumplipüréporból:-))
Az én fiam sem szereti,viszont a Kecskemétit nagyon,sőt nála már többször tapasztaltam,hogy nem kell a drága,márkás tejpépből,meg hasonlóból sem.
Egyébként nem azért vagyok gyeden,hogy főzzek.Mégis főzök,de előfordul,hogy borul a napirend,nem vagyunk otthon,vagy egyszerűen nyűgös a gyerek,és nem hagyom ordítani,míg főzöcskézzek.Sőt meg lehet kövezni,de néha inkább alszom egy fél órát helyette,mert szükségem van rá.Hú de rossz anya vagyok...
jézusom..
azt hiszitek olyan okosak vagytok
nehogy főzzetek !
ennyi lusta anyukát tényleg, inkább aludjatok ! na csá.
Nekem pl. kifejezetten ellenjavallta a védőnő, hogy főzzek a babámnak eleinte! Mivel extrém koraszülött, és nem tudhatom, mit veszek a boltban nyersanyag gyanánt...A bébiételek viszont ellenőrzött, bevizsgált alapanyagokból készülnek. Később persze majd főzhetek neki, és fogok is, ahogyan a család többi tagjának is!
Egész nap főzök, mosok, takarítok, nem vagyok lusta, és a család szereti a főztömet! Annyira cuki az a hozzászóló, aki folyton cseszteti a többieket!:)))), ítélkezésből jeles!:)))) Szegényt nagyon sajnálom, mert feltételezem, hogy azért oszt ki mindenkit, mert nincs kinek főznie...
Ha viszont van, akkor huss ki a konyhába gyorsan egy kis délutáni sütigyártásra, a többiek "nevelgetése" helyett!:))))
Kérdező vagyok. Nem akartam részletezni a kérdésemet, de úgy látszik,kell pár magyarázat... például a második válaszolónak.
20hónapos babánk mellett van egy 7hetes Baba. Nem szeretném megmaradó időmet főzöcskére fordítani, ahelyett hogy a kisbabákkal foglalkoznék. Házi ételt nem mindig eszi meg. Miért kísérletezzek mindennap a főzéssel a babák rovására? Inkább a fennmaradó kevés időben vagyok velük, mintsem a konyhában. Amúgy szoktam kóstolgatni a bébiételeket, nem annyira éreztem más ízűnek, ezért is kérdeztem. Köszi a válaszokat!
Az ilyen okoskodókat sz*rd le(bocsánat,de máshogy már nem tudom írni)...
Van itt pár anyuka,aki nem tanult értőolvasást alsó tagozatban(lehet,hogy már akkor is főzőleckéket vettek,ki tudja) és rendszeresen ilyen válaszokat adnak.Én is kiírtam egy kérdést és rögtön jöttek a válaszok,hogy inkább főzzek,stb. pedig a kérdésnek köze sem volt a főzéshez.
Lehet,hogy nagyon unatkoznak otthon,de ez már röhejes,komolyan.
Ha a kérdezőnek van pénze arra,hogy Ő üveges ételt adjon a babájának(én is azt adok,semmi gond nincs vele),akkor az okoskodóknak mi köze van hozzá?!
Semmi...
Bocsi az offért,de ez nagyon kiakaszt.
Az én lányom sem kultiválja külöjnösebben a Hipp-et, viszont a Kecskemétit és az Univert annál inkább.
Ja meg a Nestlé bébiételek is csúsznak.
Tegnap be is vásároltam ezekből, 17 üveg bébiételt vettem, egy 4-es csomag jughurtot és 4db 4-es csomag gyümölcspürét.
Cakli-pakli 3500 ft-ból.
Ki kell fogni az akciókat, pl a bébiételből a legdrágább 180 ft volt a Rossmannban.
Nálunk villany tűzhely van.Kiszámoltam, hogy ha lekocogok a piacra, megveszem az öreg nénikétől a spenótot, a másiktól a krumplit ottvagyok kb 200 ft-nál.Aztán hazaérünk, nekiállok és külön-külön megfőzöm a krumplit meg a spenótot.(2 lábas, 2 platni zabálja az áramot).Kb megint egy százas, mire főzéssel, turmixolással együtt elkészülök a burgonyás parajnak nevezett házi főzelékemmel,amiben-jelzem-egy gramm hús nincsen.Lesz belőle kb 1,5 bébiételes üvegnyi adag, ami nem elég 2 kajára és ráadásul a lányom úgy lövelli ki a szájából a zöld trutyit, hogy öröm nézni(na meg takarítani és mosni utána ami szintén pénz).
Na ezért veszem én az üvegeset.És persze mert kényelmes és azonnal ottvan.
Mellette pedig tápszert kap egyenlőre, de nemhiszem, hogy sokáig elfogadja majd, ha ilyen finomakat ehet és ilyen változatosan :)
6 hónapos múlt
A kötekedő nagyon buta, látszik abból, ahogy ír (helyesírás és egyéb szabályokat felrúgva), plusz a "na csá" kifejezés is egy gondoskodó, érett nőre utal...haha. :)
Ha valóban van gyereke, akkor nem biztos, hogy így írna ide, ilyen stílusban. De ha mégis van gyereke, akkor csak sajnálni tudom szegény gyerkőcöt. na, nem azért mert főtt kaját kap, hanem az anyja flegma stílusa miatt.
A Hipp tényleg drága, és nem minden baba szereti, ahogy a többit sem. Más az ízük, más az állaguk.
Ne vegyél neki többször Hippet, ha a babádnak nem ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!