Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és mennyit eszik 7 hónapos...

Mit és mennyit eszik 7 hónapos tápszeres babátok?

Figyelt kérdés
Naponta hányszor eszik tápszert és azon kívül főzelék, tejpép?
2009. márc. 29. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az enyém ennyi idősen kétszer evett tápit. Reggel és este, reggel 170 ml, este 200 ml.

Délelőtt gyümi, általában bébiételest, mert télen volt kicsi és nem akartam mindennnap banánt meg almát adni.

Ebédre husis zöldségpürét, mindent adtam neki, amit ebben a korban lehettett. Uzsira babajoghurt, abból min kettő, vagy tejpép másfél adag ez volt kb 4-5 óra körül és este a tápi.

2009. márc. 29. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk 7 hósak és reggel 16-200 ml tápszer,tízórai 100-150 gr gyümi-bébiétel,ebéd főzelék (egyenlőre krumpli zöldség,ezeket én csinálom) 180 g kb plussz tápszer egy kevéske,uzsira SINLAC gyümivel,v simán-150g, és tápszer néha 100ml,este meg csak tápszer kb 200-240 ml!Még nem sikerült kiváltani teljesen 1 étkezést mindig kell neki,igényli a tápot,cumizást pedig vizet is adok kajcsik közben!
2009. márc. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!