Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes a netről babakocsit...

Érdemes a netről babakocsit rendelni? Milyen tapasztalatok vannak ezzel szemben?

Figyelt kérdés

Olyan hellyen lakom ahol nincs választék babakocsiból. Kinéztem egyet a neten. Elégé válogatok mert 4. emeletre költözünk és 1 babakocsival kiszeretném húzni.

Első babás 34 hetes kismama.

2009. márc. 29. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak abban az esetben vennék így,ha előtte vhol meg tudnám nézni,tapogatni,tologatni kicsit.Nem mindegy,h kényelmesen tudod-e tolni,könnyen kezelhető-e stb.Ez a netről nem derül ki.Szval én nem igazán rendelnék.
2009. márc. 29. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
uncsitesómék is netről rendelték kép alapján. Nekik bevált. Érdemes elmenni egy bababoltba, ott kinézni ( pl. hogy elég széles-e, milyen magas a tolókar, milyen a súlya stb.) és ahhoz hasonlót rendelni.
2009. márc. 29. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi is netről rendeltük,bevált.

tapasztalatokat esetleg itt is kaphatsz a kiválasztott kocsiról,de ha mindenben meglel amit kinéztél,miért ne lenne jo?Max több idő mig hozzászoksz.

2009. márc. 29. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:

en netrol neztem ki a mienk (titi triton 3 in 1), aztan a ferjem addig huzott, amig elmentunk egy bababoltba megnezni. Ott megrendeltuk, és hazhoz hoztak. Imadjuk, nagyon konnyu (10 kilo alatt van), konnyen iranyithato, jol nez ki, és az en 165 centimnek is, meg a ferjem majdnem ket meterevel is jól tolható.

ha nagyon aggodsz, probalj elmenni megnezni, es ugy rendeld meg, ahogy mi tettuk (tok feleslegesen, mert jó lett, de tuti ami biztos)

2009. márc. 29. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2009. márc. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!