Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy nez ki a belfereg?

Hogy nez ki a belfereg?

Figyelt kérdés
Es ha volt valaki babajanak irnatok rola hogy mennyi ido alatt mult el,milyen kezelest kapott,etvagytalan volt e a gyerek..tehat tunet..stb.
2009. márc. 29. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2009. márc. 29. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle van. Általában arról ismered meg, hogy mozog. Vannak rózsaszínes, fehéres giliszták, kisebbek nagyobbak. De van más alakú is. Mivel ezek a baba által fogyasztott tápanyag egy részét "elveszik", inkább többet eszik a baba ilyenkor. Gondolom vannak olyan fertőzések is amelyek csökkentik az étvágyat, ha romlik a baba közérzete egy esetleges fertőzés miatt étvágytalanabb is lehet. Hogy néz ki amit találtál?

A kezelés gyógyszeres. Attól függ,hogy milyen gyógyszer és, hogy meddig kell szedni, hogy milyen típusú a féreg. Tedd el, ha tudod, mutasd meg orvosnak!!

2009. márc. 29. 10:28
 3/9 A kérdező kommentje:
A 4 honapos babam egy hete nem eszik,etvagytalan,az utobbi idokben semmit nem eszik-iszik.Doktornonk irt fel vitaminokat,gyogyszereket,amit 2 napja szedunk.Nem erti o se hogy miert nem eszik eggyaltalan a babam.Hasmenesre is kaptunk gyogyszert,viszont tegnaptol 2szer kakilt amiben nagyon sok egy centis fekete vagy sotetbarna szinu,vekony valamik voltak benne,nagyon sok.(kb ugy nez ki mint egy bogar laba )Nem mozognak.Lehet hogy a gyogyszertol tisztul ki a gyomra?Holnap mindenkepp megyek dokihoz vissza.
2009. márc. 29. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem féreg, legalábbis ilyen fizimiskájú kukacokkal még nem találkoztam:) Azért vidd el a pelust!

Minden jót!

2009. márc. 29. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, ha tudod légyszi írd meg mi volt, mindig tanul az ember!
2009. márc. 29. 10:54
 6/9 A kérdező kommentje:
ok,megirom,holnap.pedig biztos hogy valami allatkak..nem evett semmi olyant..fecskendovel etetem,meg igy is kopi vissza.tejet,teat adok.
2009. márc. 29. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
A banntól szokott ilyen lenni,de gondolom nem táplálsz még hozzá!?
2009. márc. 29. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
bocsi:banán
2009. márc. 29. 11:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt tenyleg banan,par falatot adtam neki,egy-ket hete hozzataplalok.Most ette meg csak a banant.Pedig milyen allatkaknak tuntek..Most neztem es a bananba(sosem hittem volna)pont ilyenek vannak.Akkor sajnos nem tudom mitol etvagytalan a babam.Koszi
2009. márc. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!