Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos a kislányom, mikor...

10 napos a kislányom, mikor vihetem ki levegőzni először, mennyivel kell növelni napról-napra a levegőztetés idejét?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
szél védett helyen a kezedbe 5 percig dajkáld majd másnap 10 perig utána babakocsiba is rakhatod már 15 perc és így tov. Én így csináltam novemberben
2009. márc. 29. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:

en december elejen kezdtem kivinni

12 napos koratol, nem tudtam hogy szabad hamarabb is

5perc ablakban

10 perc teraszon

20 perc kint

aztan igy tovabb

volt hogy 6 hetesen 3orat setaltunk minusz fokban, kutya baja sem lett

2009. márc. 29. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Gratula a törpéhez:) ahogy a lányok irták csak szép lassan, kevés időkre, mert nehéz még neki hirtelen a sok friss levegő, ha sokáig kint van és nem fokozatos a szoktatás, furcsán tud rá reagálni, szóval szép lassan! Két hét, és már gyönyörűen fog szundizni akár egy órát a babakocsiban.)
2009. márc. 29. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

még annyit hozzatennek (a fentiekkel teljesen egyetertek, szepen fokozatosan), hogy a doktornenim azt mondta a 3. hettol lehet kivinni, en egybol 2 orara vittem ki, ugy aludt, mint akit leutottek, utana éhesebb volt, hamarabb kérte a kovetkező kajat, szóval ne aggodj, ha többet kér enni, és hamarabb.

próbálj olyan utvonalat valasztani, (huyen hangzik, tudom) hogy a szél ne fujjon be a mozesreszbe, illetve a tarkóján mindig ellenorizd, hogy nem fazik, vagy nem oltoztetted e tul (en az utobbi hibat kovettem el, levettem rola a kis takarojat, es ugy mar jo volt).

2009. márc. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!