Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tej nem, de kémtúró, meg...

Tej nem, de kémtúró, meg mindenféle joghurtok jőhetnek?

Figyelt kérdés
A tejet nem lehet adni a babának de mindenféle tejterméket meg igen . Nem értem én ezt.
2009. márc. 28. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
De nem lehet.
2009. márc. 28. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Inkább tejet. Szerintem. Szoktak, tudom. Dobozban van, azért.A savanyítottat könnyebb emészteni - egy felnőttnek.
2009. márc. 28. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Kremturot, joghurtokat se adjal neki, nem egeszsegesek, es semmi taplalo nincs bennuk! Majd ha nagyobbacska lesz, 1 ev utan adhatsz neki mar. Addig teljesen felesleges. Most fozelek, gyumolcsok, anyatej vagy tapszer, viz.
2009. márc. 29. 05:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmilyen allergiás a családban,akkor egy kis kefírt,sajtot és natúr joghurtot lehet adni 8 hónapos kortól.A savanyítottakat ehetik. 3 orvost is megkérdeztem és mind ugyanezt mondta. De krémtúrót és gyümölcs joghurtokat nem. Tejet viszont csak 1 éves kortól kaphat.
2009. márc. 29. 07:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 10 és fél hónapos,én tejet nem adok neki,de natúr joghurtot,sovány túrót igen,olykor gyümölccsel ízesítve.A krémtúró és a gyümölcsjoghurtok egy csomó adalék-és színezőanyagot tartalmaznak,ami nem jó a kis gyomruknak,ezért nem jó nekik adni.Én mindig mindennél elolvasom az összetevőket, és ha nincs semmi mesterséges bennük, akkor már odaadom neki.De tejet csak később.
2009. márc. 29. 07:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok,azt elfelejtettem írni,hogy natúr joghurtból is csak élőflórásat adok neki, én Activiát szoktam,az a kakilást is segíti.
2009. márc. 29. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!