Mit kellene még megvennem az alábbi listáról? Sajnos váratlan kiadásokkal nem számoltunk és viszonylag sok minden hiányzik.
Itt a listám a hiányzó dolgokról. Mit kell feltétlenül megvennem a kicsi érkezése előtt?
- ágynemű garnitúra
- fejvédő
- ágynemű huzat
- baldachin vas és függöny
- zenélő-forgó a kiságyra
- pelenkázó komód, pelenkázó lap
- baba függöny az ablakra
- takaró
- légzésfigyelő
Sokan mondják, hogy itt és ott is lehet pelenkázni...
Hát este 10kor az ágyat szárítgatni mert hirtelen ott teszed tisztába a vicces kedvű porontyot nem felemelő...
Szóval ha most kezdeném, akkor is beszereznék egy csak pelenkázásra alkalmas "helyet"
Baldachin nem fontos, sőt, jobban jársz az ablakokra szúnyoghálóval, és a zümmögők is kilőve, a riasztóval sem kell törődni. Függöny: hát ha az utcán sétálókkal is tudatni akarod az a babaszoba, akkor kell babafüggöny, amúgy egy szép világos bőven megteszi, sötétítőnek szintén elég a felnőttes.
Fejvédő: baromi jó játék a babának, mind a két lúrkó imádta, bújtak alá, abba kapaszkodtak, meg nem koppannak akkorát(az egész picik is közlekednek álmukban)
Ágynemű garnitúra helyett mi hálózsákot használunk, nem gabalyodik bele, te nem agyalsz azon, hogy a takaró hogy van a kicsin, ágyazni is könnyű, mellé egy vékonyabb pléd egy kispárna(2évesem azzal alszik 1éve, nem rajta vele:D)
zenélő körforgó nem fontos. Légzésfigyelő van akit megnyugtat.
Hát amit én ezekből megvettem:
pelenkázó lap (merev) - használom az ágyon, asztalon, fürdőszobában mosógépen (ezen öltözik a 21 hónapos fiam)
függöny mindenképp kell az ablakra, elvégre nyár van
takaró is kell :)
ágynemű garnitúrát csak ovis méretűt vettem, a kisebb tiszta felesleges, 1 éves kortól használja kb. a fiam, addig volt sima babatakarója.
fejvédő: marhaság :D Én szerettem, hogy mellettem volt a kiságy, ha éjjel kinyitottam a szemem, láttam, mit csinál a baba, meg se kellett mozdulnom. Na meg az én fiam nem az, aki ezt a vackot fennhagyta volna, a játékokat is letépte 5 hónaposan!
baldachin: ezt is letépte volna, előtte meg minek...
zenélő forgója volt, a legolcsóbb, úgyis azt is csak cibálni szerette :)
légzésfigyelő: nem volt
Most a második babát várom, továbbra se veszek ilyeneket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!