Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen babakocsija van?...

Kinek milyen babakocsija van? Sok-sok márkát és véleményt kérek!

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok:azt nem írtuk,h nagy,lehajtható kosara van,az első kerekek bolygósíthatók,a tető mindkét irányba fordítható.
2009. márc. 28. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Graco tobbfunkcios, konnyen lehet osszehajtani a kocsit, nagy halos resze van alul, lehet bele pakolni, minden uton konnyu tolni, a gyerek nagyon szereti, es en is. Jol valasztottam. Kulon vettem labzsakot hozza. Esernyore csukhato babakocsink pedig ABC design, abbol stabilabbat vennek inkabb, nem ezt a fajtat(
2009. márc. 29. 05:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is Graco van, de egy pár éves típus. Sógoréktól örököltük, ott kiszolgált két kismanót. Még mindíg tök jó állapotban van. Szerintem kinyírhatatlan:)

Kényelmes, könnyen összecsukható (egy kézzel), könnyű kocsi. Az újak gondolom mégjobbak. Szerintem megéri rászánni (ha van mit), mert sportkocsinak is használható és nagyon strapabíró!

2009. márc. 29. 08:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Inglesina Zippy Travel system (olasz márka). Meg vagyok vele elégedve, könnyű, összecsukva kis helyen elfér, egy mozdulattal rá lehet csatlakoztatni a hordozót is. Elég komplett csomit kaptunk a pénzünkért, üvegtartó, esővedő, lábzsák stb..Feküdni is tud benne a baba, és sportkocsiként is funkcionál.

hk

2009. márc. 29. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Quinny, nagyon jó kocsi, minden része tökéletes eddig, amit haszáltam. Drága, de én nem bántam meg, mert ugy látom hogy két-három éves korig megoldott a kocsitéma, nem kell újat vennem.
2009. márc. 29. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is GRACO van, de háromkerekű változat: [link]

Nekem nagyon bejön, könnyen összecsukható, jó az ára, újszülött kortól használható textilmózessel, ráadásul kis helyen elfér, a kerekei 1 pattintással kiszedhetők.

2009. márc. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!