Kinek milyen babakocsija van? Sok-sok márkát és véleményt kérek!
Szia!
Nekünk is Graco van, de egy pár éves típus. Sógoréktól örököltük, ott kiszolgált két kismanót. Még mindíg tök jó állapotban van. Szerintem kinyírhatatlan:)
Kényelmes, könnyen összecsukható (egy kézzel), könnyű kocsi. Az újak gondolom mégjobbak. Szerintem megéri rászánni (ha van mit), mert sportkocsinak is használható és nagyon strapabíró!
Inglesina Zippy Travel system (olasz márka). Meg vagyok vele elégedve, könnyű, összecsukva kis helyen elfér, egy mozdulattal rá lehet csatlakoztatni a hordozót is. Elég komplett csomit kaptunk a pénzünkért, üvegtartó, esővedő, lábzsák stb..Feküdni is tud benne a baba, és sportkocsiként is funkcionál.
hk
Nekem is GRACO van, de háromkerekű változat: [link]
Nekem nagyon bejön, könnyen összecsukható, jó az ára, újszülött kortól használható textilmózessel, ráadásul kis helyen elfér, a kerekei 1 pattintással kiszedhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!