Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen babakocsija van?...

Kinek milyen babakocsija van? Sok-sok márkát és véleményt kérek!

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Pici korában Giraffe Club travel systemet használtunk, én nagyon szerettem, kényelmes, emelni se nehéz, jól irányítható, stabil.

Az esernyő kocsink Bambino World, 3 kerekű, extra könnyű. Nagyon fürge kis kocsi, de magasabb szülőknek nem ajánlom, mert pl. magassarkúban még nekem is nagyon alacsonyan van.

2009. márc. 28. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nekun Cam van,oleg jo,csak ha lukak vannak a jardan na akkor nem jo.
2009. márc. 28. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk jané carrera pro van. Drága, de nagyon megéri, mert több funkciós. Sokat utazunk ezért kellett nekünk az autóba köthető mózeskosár, valamint a hordozó. És sport kocsivá is lehet alakítani. Amíg pici a baba addig az autóban is a legjobb neki a mózeskosár a gerince véget. Nagyon stabil, és darabokra szedhető. Lapra csukódik, és kis helyen elfér.
2009. márc. 28. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy kerekű, 3 funkciós, Retrus babakocsim van. Vidéki kisvárosban, a pocsék járdákon nagyon jó. Sajnos elég nagy, így elég sok helyet foglal, ha autóba kell tenni. A rugózása nagyon jó, a fekvőfelülete és az ülőrésze is magasan van, így nem az autók kipufogójával van egy magasságban a baba. És elég olcsó is.
2009. márc. 28. 21:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a mélykocsink bé-bé go volt.Tágas stabil kocsi,Aránylag jó áron.Nagyon szerettük,el is lopták!A sportkocsink coletto fiorinó,nagy kerekű,könnyű babakocsi.Tetővel,fektethető állítható lábtartóval.Esernyőre csukható esővédő rácipzározható+lábzsák van hozzá.Nagyon szeretem szuper kis kocsi!
2009. márc. 28. 22:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Symbaba. Jó az ára, a rugózása, szélessége. 4 fokozatú a háttámlája, esővédője, szúnyoghálója, fordítható és magasságra is variálható tolókarja van. Kapható hozzá hordozó, mózes. Sportkocsivá alakítható. Pelenkázótáska van hozzá, bevásárlókosár, rengeteg zseb, ablakocska. Lehet kapni fix és bolygókerékkel is, nekem fix van. Hóban, rossz járdákon is megállta a helyét! 13 kg, a fix kerekei miatt picit nehezebb kormányozni, de megbízható, nem lyukad ki, nem törik el a kerék. Gyönyörű színe van. Télen nem szorongott benne a gyerkőc, kényelmes.

Imádjuk!

2009. márc. 28. 22:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk Chicco trio van. Esoernyore osszecsukhato (vagy hogy mondjak?), konnyu es 1 vazra 3 felso teheto. Amit nem szeretek benne, hogy a hordozo tul meredek es melynek is talalom. Ujszulottnek eleg gaz szerintem. Szerencsere nem kellett sokat utazzunk akkor, de meg most (4ho) sem igazan szereti a lanyom. Arban... atszamitva kb 85.000 Ft volt.
2009. márc. 28. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Pierre Cardin travel system. Könnyű, autó csomagartójába is befér.. egy baja van, hogy a kereke nem gumi, hanem habosított gumi (ill. műanyag) és pattog menet közben. A gumikerék a legjobb!
2009. márc. 28. 22:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Nekem Graco Quattro Tour Deluxe van (mózes, hordozó, talp a kocsiba, sportkocsi) és nagyon szeretem. Míg pici a babó és nem ülhet használhatod a mózest, utána mikor már ül, a sportkocsiban lehet, ami a körülöttem lévőket elnézve jó nagy és a lábzsák is szuperul körbeveszi. Mellesleg a lábvédő és az esővédő benne van az árban.

A hordozóban és a sportkocsiban újszülött szűkítő van, állítható az 5 pontos biztonsági öv 3 állásba.

A sportkocsin egy kézzel is könnyen kinyitható tálca van pohártartóval.

Lapra csukható EGY kézzel (ami jól jön, ha még a gyerkőc is a kezedben van), a kocsinkba is belefér, ami szinte csoda, mert 3 ajtós Opel Corsa-nk van, aminek elég kicsi a csomagtartója.

Huh, pillanatnyilag ennyi jutott eszembe.

2009. márc. 28. 22:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Graco Quattro Tour Delux van,imádjuk.Nem olcsó,de nagyon jó minőségű kocsi,és igen strapabíró.Az előttem válaszoló mindent leírt róla.Már megvettük a "kistestvérét"is-Graco Mirage-ha nagyobb lesz a baba(2 év körüli),azt fogjuk használni(akkor már nem kell a hordozó,és maga a babakocsi is jóval könnyebb)
2009. márc. 28. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!