Kinek milyen babakocsija van? Sok-sok márkát és véleményt kérek!
Pici korában Giraffe Club travel systemet használtunk, én nagyon szerettem, kényelmes, emelni se nehéz, jól irányítható, stabil.
Az esernyő kocsink Bambino World, 3 kerekű, extra könnyű. Nagyon fürge kis kocsi, de magasabb szülőknek nem ajánlom, mert pl. magassarkúban még nekem is nagyon alacsonyan van.
Symbaba. Jó az ára, a rugózása, szélessége. 4 fokozatú a háttámlája, esővédője, szúnyoghálója, fordítható és magasságra is variálható tolókarja van. Kapható hozzá hordozó, mózes. Sportkocsivá alakítható. Pelenkázótáska van hozzá, bevásárlókosár, rengeteg zseb, ablakocska. Lehet kapni fix és bolygókerékkel is, nekem fix van. Hóban, rossz járdákon is megállta a helyét! 13 kg, a fix kerekei miatt picit nehezebb kormányozni, de megbízható, nem lyukad ki, nem törik el a kerék. Gyönyörű színe van. Télen nem szorongott benne a gyerkőc, kényelmes.
Imádjuk!
Szió!
Nekem Graco Quattro Tour Deluxe van (mózes, hordozó, talp a kocsiba, sportkocsi) és nagyon szeretem. Míg pici a babó és nem ülhet használhatod a mózest, utána mikor már ül, a sportkocsiban lehet, ami a körülöttem lévőket elnézve jó nagy és a lábzsák is szuperul körbeveszi. Mellesleg a lábvédő és az esővédő benne van az árban.
A hordozóban és a sportkocsiban újszülött szűkítő van, állítható az 5 pontos biztonsági öv 3 állásba.
A sportkocsin egy kézzel is könnyen kinyitható tálca van pohártartóval.
Lapra csukható EGY kézzel (ami jól jön, ha még a gyerkőc is a kezedben van), a kocsinkba is belefér, ami szinte csoda, mert 3 ajtós Opel Corsa-nk van, aminek elég kicsi a csomagtartója.
Huh, pillanatnyilag ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!