Ha a kislányom orrába látok egy kis "fikát" (bocs) azt orrszívóval szedjem ki, vagy mivel? -vagy hagyjam, ha nem zavarja. Egyébként nem szörcsög, nem náthás.
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 18:57
2/10 anonim válasza:
az enyém kitüsszögi. én is aggódtam miatta, de még a beszáradt is "kirepült" egy tüsszögéssel :)
3/10 anonim válasza:
Ha az orrnyílás közelében van, akkor egy textilpelus csücskével könnyedén ki lehet szedni.
4/10 anonim válasza:
Szinte minden nap látok a kisfiam orrában valamit. ( 3hós)Ő sem náthás, és nem is zavarja, így én fülpiszkáló pálcikával szedem ki óvatosan. Ez őt nem zavarja, előtte is utána is vigyorog.
5/10 anonim válasza:
Én is fültisztító pácikával szedem ki ha közel van a bejárathoz:D,ha beljebb van akkor orrcsepp és orrszívó.Bár úgy vettem észre,hogy nem igazán zavarja őket ha van vmi az orrukban(legalább is az én fiamat),néha tüsszög,de nem érdekli különösen.
7hós anyuja
7/10 anonim válasza:
Én is fülpiszkálóval szoktam kiszedni.
8/10 anonim válasza:
Kis kamillatea belecsepegtetve, vagy a fülpiszkára teszed a kammillát, könnyebben kijön a kis "királyfika" :)
9/10 anonim válasza:
Én papírzsebkendőt hajtok "csücskösre" és azzal szedem ki, egyáltalán nem zavarja a művelet.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :-)
2009. márc. 29. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!