Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fog átszokni a saját ágyába?

Hogy fog átszokni a saját ágyába?

Figyelt kérdés

Légyszi olyanok írjanak csak akik mellett ott aludt a gyerkőc.

nem az "ellentábor" véleményére vagyok kíváncsi!KÖSZI!!!!

2009. márc. 28. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia!az én fiam 6hónaposan aludt elöször a kiságyában addig csak mellettünk!és nem volt semmi látszata hogy esetleg nem jo ott neki!most is velünk alszik,ritkán teszem csak a saját ágyába,de akkor ott marad!sok sikert
2009. márc. 28. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!én is néha beteszem.jobban alszom mióta mellettem van.most 6 és fél hós kb. 1hónapja alszik csak velünk,de látom rajta hogy neki is jobb.
2009. márc. 28. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szió!Kisfiam kb 3 hónapos koráig aludt velem,jó érzés volt nekem is,viszont sokat mocorgot és mindig rámtapadt:)Ezért odaraktam a kiságyát az enyém mellé és ahogy szopi után elaludt beleraktam és reggelig ott csicsikál,majd szopi 6 körül és egy pici tenti még mellettem.Semmi gond nem volt,fel sem fogta,hogy már nem velem alszik.Anyukáméknál is szoktunk aludni és az sem zavarja.Sőt van, hogy éjszakára is ott marad nélkülem és ugyan úgy alszik.

4 hós baba anyukája

2009. márc. 28. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! a kezdetektol velunk alszik a kisbabam. Most 4 honapos. Nagyon kiegyensulyozott, kipihent anyuka vagyok. Ha ehes volt a pici csak odafordult es szopizott. En volt, h arra sem emlekeztem, h hanyszor evett ejszaka, mert felalomba szoptattam, es nagyon konnyen visszaaludtam. O se volt igazan ebren, nyomban visszaaludt mindig. Volt hogy attettem a sajat agyaba csak ugy probakent, de nem volt problema, mert ott is ugyanugy szunyokalt.A gyerekek maguktol ott hagyjak a szuloi agyat, de ezt behatarolni nem konnyu, fugg toletek es tole is, h mikor. Ha ezt nem szeretned megvarni neked kell ravezetned. Csak azzal foglalkozz, h a ti csaladotoknak mi a legmegfelelobb! En lassan szeretnem atszoktatni a sajat agyaba. Ugy erzem a reszerol nem fog nehezen menni, max az en reszemrol:-) imadtam 3-as kifliben aludni...
2009. márc. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!