Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha úgy próbálom 10,5...

Baj ha úgy próbálom 10,5 hónapos kisfiamat leszoktatni az éjjeli kelésről, cicizésről, hogy nem megyek be hozzá, hanem hagyom sírni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt tudatosul benne, hogy éjjel aludni kell. 2-szer kel eddig éjjelente, de már úgy veszem észre csak megszokásból. Ezért akarom leszoktatni.
2011. júl. 4. 13:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ezt nekem tanácsolták, de nekem sem tetszik ez a megoldás, ezért kérdeztem előbb itt rá tőletek! :S

Eddig mindig bementem hozzá, volt amikor cici nélkül is vissza szundizott, de általában csak a cicizés után aludt rendesen. Nappal kap elég kajcsit, este lefekvés előtt is tele van a pocakja. Próbálom akkor ahogyan eddig csináltam, hátha valamikor majd ügyesen megszokja az ébredés nélküli estéket. Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 4. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!