Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? Nem eszik "rendesen"!

Figyelt kérdés
7 hós babámmal hétfőn voltunk mérésen,kiderült,semmit se hízott egy hónap alatt (7200g).Doki rögtön írt fel tejpépet,"egyenlőre"napi1x. A baj az,hogy nem fogadja el,kényszerrel se lehet belerakni két kanálnál többet.Próbáltam cukrozni,sokféle gyümit is belekeverni,sehogy se jó.Amúgy a zöldségeket se fogadja el!Csak az édes gyümiket,meg az anyatejet.De úgy néz ki,ez már nem elég.Sos!
2009. márc. 28. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az enyém kilenc hós, két hónapja hét kiló, semmit sem hízik. Pedig szopik, eszik 4-5ször, nincs mit csináljak. Nem is válogat, minden jó neki amit kap. A doki szerint ez van, kicsit picurka, de rengeteget mozog. Sztem ne aggódj, maj csak beindulnak, remélem én is:(
2009. márc. 28. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!