Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik! Gyermeketek mennyi...

Anyucik! Gyermeketek mennyi idős koráig ültetek/ültök/terveztek hátul a gyerek mellett ülni az autóban?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves múlt, ha apával együtt utazunk, akkor valaki mindig mellette ül. De ha csak ketten megyünk, akkor is teljesen jól elvan az ülésében.

Szerintetek meddig célszerű hátul utazni?

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 4. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem utazom mellettük, csak ha ketten vagyunk a kisebbikkel és ő bébihordós, ha a testvére is bent ül, akkor hátul utazik vele. A testvére is csak addig utazott elöl, amíg bébihordós volt. Utána már hátul egyedül.
2011. júl. 4. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
A kisfiam 3 éves elmúlt és még mindig gyakran hátraülök mellé. Nem azért mert ő igényli, hanem én.:) Ezt mindenki maga érzi...de én nagyon szeretek vele útközben beszélgetni... és mi ezt szoktuk meg. Én bárhol elüldögélek a kocsiban, nem ragszkodom, hogy előre üljek.
2011. júl. 4. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

SOHA nem ültem hátul, amig egy volt, akkor sem.

Soha nem értem, a nők miért kuporognak hátul kényelmetlenül.

Egyszerűen fel sem merült bennem hogy hátra üljek.

Mind a kettő a nagy és kicsi is a nagy is jól bírj aaz autózást.

2011. júl. 4. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Sosem ültem hátul, ha a jobb1 üres volt, én sem értem ezt a szokást :)

Bár tény, hogy legtöbbször egyedül autóztam a gyerekekkel, így ők megszokták, hogy nem ül mellettük senki. Elnézelődnek, beszélgetünk stb, ehhez nem kell melléjük ülni :)

A kicsi mindig a jobb oldalon van, így egy piros lámpánál simán hátra tudok nyúlni, ha valamit kér vagy vmi baja van, a tükörből pedig amúgy is látom őket.

2011. júl. 5. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!