Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor utalják a TGYÁS-t?

Mikor utalják a TGYÁS-t?

Figyelt kérdés

És mikor kell igényelnem a GYEDet?Még mielőtt lejár a TGYÁS?

A Tgyásomra már 4hónapja várok..,talán a héten megjön?Mikor szokták utalni,10-éig?

2011. júl. 4. 08:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

köszi a választ!

majd légyszi írd meg ha megkapod!

2011. júl. 9. 10:09
 12/19 A kérdező kommentje:
még mindig semmi...pénteken azt mondta a hölgy telefonba,hogy ezen a héten már megkapom...Meddig húzzák még??:(((
2011. júl. 12. 09:03
 13/19 anonim ***** válasza:

hát nálam se semmi...pedig már nagyon jó lenne!!!

bezzeg amikor nekünk kellene fizetni valamit, akkor tudnának reklamálni!

2011. júl. 13. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Holnap telefon, és közöljétek, hogy a késedelmi kamatot is legyenek szívesek utalni, lehetőleg még aznap, ellenkező esetben jogi lépéseket tesztek. EZ nálunk hatott:)
2011. júl. 13. 21:35
 15/19 A kérdező kommentje:
gondoltam csak pénteken hívom fel őket,végülis az az utolsó nap amikor még a 30napon belül vannak
2011. júl. 13. 21:40
 16/19 A kérdező kommentje:
még mindig semmi....Már március óta!!!!Olyan nem fordulhat elő,hogy más számlájára utalnak,ugye?
2011. júl. 14. 08:32
 17/19 anonim ***** válasza:

persze, hogy nem...a sajátodat adtad meg.

meg akkor mondták volna, h kiutalták mikor hívtad őket.

remélem holnap már meg jön...február mindenre kellett volna már!

2011. júl. 14. 10:26
 18/19 A kérdező kommentje:

még mindig semmi!ma bementem hozzájuk és leadtam megint a nyilatkozatot ami "állítólag" még mindig hiányzik!Kaptam róla megint átvételt,olyat amilyet március 22-én is...Adott a nő egy papírt,hogy írjam meg sürgősen intézkedjenek már,7munkanapon belül kell elbírálniuk.Hah!!!Neeee,ezen a héten akkor még mindig nem kapok semmit!!

VAJON A KÉSEDELMI KAMATRA JOGOSULT VAGYOK?HOGY KÉRJEM HA IGEN?GONDOLOM AZT NEM UTALJÁK AUTOMATIKUSAN....

MÁS JÁRT MÁR ÍGY?

Konkrétan 3x adtam be a nyilatkozatot,nagyon remélem,hogy most ott van ahol lennie kell!!

Nem tudom,hogy hogy kellene 3an megélni egy fizuból,albérletben!!!

2011. júl. 18. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:

basszus...nekem sincs még semmi.

holnap beszélek a főnökkel, mert nekünk is nagyon kellene már!

hihetetlen, hogy ennyire leszarják ott benn, hogy az ember éhen hal-e épp egy csecsemővel! :S

2011. júl. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!