Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor utalják a TGYÁS-t?

Mikor utalják a TGYÁS-t?

Figyelt kérdés

És mikor kell igényelnem a GYEDet?Még mielőtt lejár a TGYÁS?

A Tgyásomra már 4hónapja várok..,talán a héten megjön?Mikor szokták utalni,10-éig?

2011. júl. 4. 08:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

mi a tgyást 1hónappal szülés időpontja előtt intéztük el,és már következő hónap 8.ára meg is jött.hivd fel kérdezz rá miér nem jött meg eddig,már meg kellett volna.

a gyedet mielőtt lejár a tgyás előtte intézd 1hónappal.

2011. júl. 4. 08:19
 2/19 anonim ***** válasza:

Már 4 hónapja vársz? Miért nem hívtad fel őket? Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy a héten utalni fognak, ha 4 hónapja nem utalnak, akkor annak valami oka biztosan van, szerintem mindenképpen hívd fel őket, és kérdezz rá.

A gyedet már most is beadhatod, mert meg kell az igénylőn jelölni, hogy mikortól kéred.

2011. júl. 4. 08:46
 3/19 A kérdező kommentje:
már vagy 10szer felhívtam őket,ha nem többször.hiányzott vmi papír,de azt is megkapták 3hete.most már nagyon ideje lenne utalni!Igazából arra is kíváncsi voltam,hogy mikor szoktak utalni ált?Hogy akkor hátha megkapom az ehavi utalással.Ma még semmi:(( Mindig azt mondogatják,hogy 30napon belül...De most komolyan kivárják a 30napot?FELHÁBORÍTÓ!!!!:(((
2011. júl. 4. 09:15
 4/19 anonim ***** válasza:
én szülés után igényeltem, dec közepén szültem , és az ünnepek között adtuk be a papírokat, de ha jól emlékszem megjött januárban, de csak hó végén , aztán februártól rendesen 10-ig, most a mhóban kaptam az oeptől nyomtatványt hogy lejárt a tgyás, és igényelnem kell a gyedet, ezt vissza is küldtem, hó közepén.
2011. júl. 4. 09:16
 5/19 anonim ***** válasza:

Én is 4 hónapja várom, mert volt hiányzó papír. Remélem lesz a héten.

Ilyenkor visszamenőleg küldik az egészet, ugye?

2011. júl. 4. 09:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én 3 hónapot vártam rá, majd úgy küldték, hogy egyszerre mindet. Éppen az előbb néztem a telefonomat és nekem júniusra 8.-án érkezett meg OTP
2011. júl. 4. 10:11
 7/19 A kérdező kommentje:

nagyon boldog lennék már ha a héten utalnák egyben,mert a családi pótlék nem megélhetési pénz!!

akkor azért gondolom már a héten nekem 99%,hogy megjön..Végülis 3hete már tutira ott van náluk minden papír!

2011. júl. 4. 12:16
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha már minden papír ott van, akkor biztosan megkapod. Legalább ez a hónap már jó lesz:)
2011. júl. 4. 12:41
 9/19 anonim ***** válasza:

megjött a héten kérdező?

mert nekem még nem!

üdv!

2011. júl. 8. 15:07
 10/19 A kérdező kommentje:

Nekem se!

Azt mondták tegnap,hogy jövőhéten már biztos!

Merem ajánlani!

2011. júl. 8. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!