Mikor utalják a TGYÁS-t?
És mikor kell igényelnem a GYEDet?Még mielőtt lejár a TGYÁS?
A Tgyásomra már 4hónapja várok..,talán a héten megjön?Mikor szokták utalni,10-éig?
mi a tgyást 1hónappal szülés időpontja előtt intéztük el,és már következő hónap 8.ára meg is jött.hivd fel kérdezz rá miér nem jött meg eddig,már meg kellett volna.
a gyedet mielőtt lejár a tgyás előtte intézd 1hónappal.
Már 4 hónapja vársz? Miért nem hívtad fel őket? Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy a héten utalni fognak, ha 4 hónapja nem utalnak, akkor annak valami oka biztosan van, szerintem mindenképpen hívd fel őket, és kérdezz rá.
A gyedet már most is beadhatod, mert meg kell az igénylőn jelölni, hogy mikortól kéred.
Én is 4 hónapja várom, mert volt hiányzó papír. Remélem lesz a héten.
Ilyenkor visszamenőleg küldik az egészet, ugye?
nagyon boldog lennék már ha a héten utalnák egyben,mert a családi pótlék nem megélhetési pénz!!
akkor azért gondolom már a héten nekem 99%,hogy megjön..Végülis 3hete már tutira ott van náluk minden papír!
megjött a héten kérdező?
mert nekem még nem!
üdv!
Nekem se!
Azt mondták tegnap,hogy jövőhéten már biztos!
Merem ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!