Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek 9 hónapos kisfiamma...

Mit tegyek 9 hónapos kisfiammal hogy aludjon?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nyűglődünk ,már elkezdődött a fogzás volt hasfájás.nem tudom miért nem alszik?este 10körül álmosodik el leteszem aludni,már a nagyágyba magam mellé mert a kiságyban hetek óta egyáltalán nem alszik.fél óra mulva már felsir.kiesik a cumi visszaadom,esetleg hasra forditom.és ez igy megy egész éjjel,van hogy fél óránként ébred.Mi tévő legyek?Normális ez?Ő egy nagyon pörgős gyerek egész nap nem áll meg,kúszik mászik feláll stb,de megfordulni hátrol hasra nem tud.Van igy más is?Segitsetek,mert már hulla vagyok és idegesit is a dolog.Ja és napközben is sirva ébred szinte mindig.
2009. márc. 28. 11:40
 1/1 anonim ***** válasza:

- próbáld hüvösben altatni

- cimkéket kivágni a rucikból

- hajszál nincs e a ruhájába nézd meg

- evett eleget?

- csepegtess levendula olajat a párnájára

Majd sok anyuka írja a tanácsokat, nyugodj meg, biztosan mindent jól csinálsz, sajnos van ilyen gyerek, aki így alszik. Próbálj meg megnyugodni, mert ha aggódsz azt ő is érzi és aludj vele délutánonként, mert meg fogsz zakkani. Nálunk is hasonló a helyzet, én már éjjel gyertyát égetek mert mintha szellemeket látna a gyerekem...

Próbáld átrendezni a szobát!

De a legfontosabb, nyugi, mindenki nehezen viseli, hogy nehezen jön a tavasz...

2009. márc. 28. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!