Milyen liszttel, darával tehetném táplálóbbá 11 hónapos kisfiam főzelékeit?
Krumplit mindig teszek bele, mégis úgy érzem, nincs már benne elég kalória neki, mert már nagyon sokat mozog, egész nap járkál. Néha pulykát, halat, tojássárgáját is adok hozzá, de nem minden nap. Egyébként még szopizik is.
Olvastam valahol mindenféle fura szerzetekről-hajdina, köles, meg ilyesmik. Milyen formában lehet őket kapni, melyik a legtáplálóbb?
Szia!
Bár mi még nem tartunk ott de én a sinlac-ról olvastam, hogy ilyen célokra szokták használni.Ez egy tápszer jellegű por amit magában pépként vagy így főzelékekbe, gyümölcspürékbe, esetleg hígabban este tápszerként is szokták adni mert tápláló és állítólag(ha este adod neki) ezzel azok a babák is végigalusszák az éjszakát akik egyébként felébredtek enni.Keress rá google-ban, van egy csomó leírás meg recept ötlet is!
Szia!
Ennyi idősen már naponta adhatsz neki husit, vagy sajtot, vagy tojássárgát a főzelékhez.
Sűrítheted rizzsel is.
De mi a Sinlacot használjuk ha nem krumplival vagy rizzsel sürítek. Céklához és sárgarépához nagyon finom:)
Gyerekdoki felírja, úgy olcsóbb, de sokáig elég.
Ráadásul ezt még a gyümölcsökhöz is keverheted. Enyhén édeskés az íze. Süthetsz is, főzhetsz is vele.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, utána fogok nézni, de én inkább természetes gabolnaőrleményekre gondoltam. Bár a rizs is jó ötlet, nem is tudtam, hogy már kaphat.
Esetleg egyéb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!