Mivel sűríthetem be a babám főzelékeit, amitől laktató lesz? Ugyanis a krumplit nem eszi, sima almát eszi, sütőtököt eszi, ha ebédre akarom adni és rakok bele pici krumplit már nem eszi meg. Ha valamiben megérzi a krumplit, inkább nem eszi.
Figyelt kérdés
Se tápszerek,se tejpép,anyatej is már csak 300-350 gramm van.Hízni sem hízik,mert a tjci kevés,viszont tényleg mindent próbáltam már.2010. febr. 11. 13:52
1/11 anonim válasza:
Szia!
Nem írtad, hgoy mennyi idős a babád, rizzsel is lehet sűríteni, vagy sinlac-kal (ez már 4 hós kortól adható).
16 hós kislány anyukája
2/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a baba, de én 6 hónap után rántással sűrítettem.
3/11 A kérdező kommentje:
6 hós lesz jövőhéten
2010. febr. 11. 14:00
4/11 anonim válasza:
Ha a sok glutén miatt nem akarsz sima lisztet adni, lehet rántást csinálni kukoricalisztből vagy rizslisztből is, DM-ben lehet kapni vagy bioboltban. Sinlac is nagyon jó, hizni fog tőle. Tehetsz tápit és lisztet együtt, mint habarás a főzelékbe. Sinlac mehet a gyümölcsbe is. Sima főtt rizs mehet a főzibe.
5/11 anonim válasza:
Kislányom ugyanezt csinálta a krumplival. Én rizspehellyel sűrítettem. Gyógynövényes boltban vettem.
7/11 A kérdező kommentje:
Hogy csinálod rizspehellyel?
2010. febr. 11. 14:12
8/11 anonim válasza:
A rizslisztet és kukoricalisztet lehet közértben is venni, de a Tescóban biztosan! Én rizslisztet használok.
9/11 anonim válasza:
én vagyok a "rizspelyhes".
Csak simán belekeverem a főzelékbe, amikor az már kész. Tehát a pehellyel már nem főzöm. Pikk-pakk megszívja magát és már ehető is.
10/11 A kérdező kommentje:
Na akkor kipróbálom valamelyiket! És mennyit kell belerakni kb.mondjuk 1 répához,vagy almához?
2010. febr. 12. 04:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!