6 hónapos kisfiam kiköpi a főzeléket. Miért csinálja?
Valószinüleg játszik, nem azért, mert nem izlik neki.
Ami segit, ha KÖVETKEZETES vagy és amikor elkezd köpködni, RÖGTÖN elveszed töle a tányért, miközben közlöd, hogy kpöködni nem szabad. Ha utána kér enni, akkor 5 perc múlva még egyszer kináld meg, ha akkor is kiköpi, ne add neki oda, hanem valami mást kapjon, amit megeszik, de ne valami kedvencét, éppen csak ne maradjon egészen éhes. A következö etetést lehet, hogy elöbbre kell hoznod, mert ezért éheztetni nem szabad.
HA ezt 3-4 alkalommal egymás után megteszed, abba fogja hagyni, de csak akkor, ha nem hagyod, hogy igy viselkedjen. Egy ekkora gyerek is elég értelmes ahhoz, hogy az összefüggést felismerje.
négy gyerekes anya
nekem 3 gyerekem van de én a másodikkal értek egyet
mikor nekem is köpködtek akkor egyszerűen nem figyeltem rá mivel nem volt válasz reakció így nagyon hamar abbahagyta mindegyik
hmm összefüggés az is h ha valamit csinál a baba és te hogyan reagálsz rá mivel ebben a korban még minden új neki és mindent jártéknak fog fel egy újabb vicces dolog amivel játszani lehet
ja és nem nőttek a fejemre a gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!