Vinnétek temetésre 8 hónapos babátokat?
Nem tudom fontos-e, férjem szerint igen, ezért leírom azt az infót, hogy még nincs megkeresztelve.
A nagymamám temetése lenne. Egy emberre bíznám rá, az a tesóm menyasszonya. Viszont azért vagyok bajban, hogy miért pont a tesóm párja ne legyen mellette ilyen szomorú alkalommal. Ezzel az erővel a férjem is vigyázhatna a babóra, de erről az oldalról nézve, azért bántó lehet, hogy ő nincs ott a temetésen.
Én eredetileg vittem volna a babát, mert nem lennénk sokan. Gondoltam vagy rajtam kenguruban, vagy a babakocsiban el lenne. Nem sírós baba.
23:05-s
szerintem a sír gondozás és a lelki része ez ugyan az. azért gondozod a sírt mert jó oda kimenni és miközben tevékenykedsz azalatt emlékezel a rokonodra. sokan még kispadot is raknak hogy legyen hol üldögélni. ha csak mert kell azért mész sírt gondozni akkor fedesd le teljesen és nem kell többet örödnöd vele.
Utolsó,teljesen igazad van,mégis meg kell jegyeznem,hogy temetőgondozás közben általában nem sírnak az emberek.Egy temetésen annál inkább.
A menyasszonyt csak azért írtam,mert itt nálunk régebben szokás volt,hogy a menyasszony a fehér ruhájában a templomi esküvő után kiment a temetőbe a halott hozzátartózó(i) hoz.Számomra ez éppoly morbid dolog,mint a baba a sírok között.Bocs,nem akarok senkit sem megbántani ez csak az én véleményem,ettől még csinálhatja mindenki úgy,ahogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!