Vinnétek temetésre 8 hónapos babátokat?
Nem tudom fontos-e, férjem szerint igen, ezért leírom azt az infót, hogy még nincs megkeresztelve.
A nagymamám temetése lenne. Egy emberre bíznám rá, az a tesóm menyasszonya. Viszont azért vagyok bajban, hogy miért pont a tesóm párja ne legyen mellette ilyen szomorú alkalommal. Ezzel az erővel a férjem is vigyázhatna a babóra, de erről az oldalról nézve, azért bántó lehet, hogy ő nincs ott a temetésen.
Én eredetileg vittem volna a babát, mert nem lennénk sokan. Gondoltam vagy rajtam kenguruban, vagy a babakocsiban el lenne. Nem sírós baba.
12:35
Azért ez érdekelne, hogy szerinted mi baj van azzal, ha addig valaki tologatja kicsit arrébb?
Nincs szerintem se abban semmi, ha valaki tologatja a temetőben. Én mama sírját takarítottam rendszeresen a babakocsi meg mellettem, sőt volt hogy elsétáltunk messzi sírhoz is, aki még mama rokonai voltak. Akkor hagytam abba a temetőbe járást, amikor már folyton sírt a babakocsiban.
Egyébként amikor ilyen síróssá vált és a másik mamám meghalt, akkor a férjem a rokonok házában megvárta vele amíg vége lesz a temetésnek. Szóval a városban volt de nem jött ki a temetőbe. De nem baj, mivel nem tudtuk megoldani akkor épp máshogy. Én írtam aki az egyik temetést úgy oldotta meg hogy ismerős vigyázott, tologatta.
én nem kérném meg a tesóm menyasszonyát, hisz a tesómnak is fontos lehet, hogy a párja támasza legyen ebben a helyzetben, és mint ahogy írtad ennyi erővel a férjed is vigyázhatna a babájára, pont olyan kapcsolatban volt a mamával mint a sógornőd.
és nem értem miért lenne az bántó ha a férjed otthon maradna a babátokkal, az meg miért nem, ha a sógornőd otthon maradna a Ti babátokkal.
persze ezt ti tudjátok!
talán azt tenném ebben a helyzetben, hogy férjem és babám sétálna a temetés alatt.
részvétem!
Húha... akkor a testvér menyasszonya se mehet?
Egy pár hónapos nem fog találkozni a halállal és az elmúlással, fel se fogja mi történik. Legjobb esetben átalussza a levegőn az egészet.
ma 23:05 menyasszony miért nem való a temetőbe? :O
ezt most nem értem, ne haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!