Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vinnétek temetésre 8 hónapos...

Vinnétek temetésre 8 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom fontos-e, férjem szerint igen, ezért leírom azt az infót, hogy még nincs megkeresztelve.

A nagymamám temetése lenne. Egy emberre bíznám rá, az a tesóm menyasszonya. Viszont azért vagyok bajban, hogy miért pont a tesóm párja ne legyen mellette ilyen szomorú alkalommal. Ezzel az erővel a férjem is vigyázhatna a babóra, de erről az oldalról nézve, azért bántó lehet, hogy ő nincs ott a temetésen.

Én eredetileg vittem volna a babát, mert nem lennénk sokan. Gondoltam vagy rajtam kenguruban, vagy a babakocsiban el lenne. Nem sírós baba.

2011. júl. 3. 10:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én nem vinném
2011. júl. 3. 12:17
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem vinném,de főleg nem tologatnám babakocsiban a temetőben.
2011. júl. 3. 12:35
 13/22 anonim ***** válasza:

12:35

Azért ez érdekelne, hogy szerinted mi baj van azzal, ha addig valaki tologatja kicsit arrébb?

2011. júl. 3. 12:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szerintem se abban semmi, ha valaki tologatja a temetőben. Én mama sírját takarítottam rendszeresen a babakocsi meg mellettem, sőt volt hogy elsétáltunk messzi sírhoz is, aki még mama rokonai voltak. Akkor hagytam abba a temetőbe járást, amikor már folyton sírt a babakocsiban.

Egyébként amikor ilyen síróssá vált és a másik mamám meghalt, akkor a férjem a rokonok házában megvárta vele amíg vége lesz a temetésnek. Szóval a városban volt de nem jött ki a temetőbe. De nem baj, mivel nem tudtuk megoldani akkor épp máshogy. Én írtam aki az egyik temetést úgy oldotta meg hogy ismerős vigyázott, tologatta.

2011. júl. 3. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:

én nem kérném meg a tesóm menyasszonyát, hisz a tesómnak is fontos lehet, hogy a párja támasza legyen ebben a helyzetben, és mint ahogy írtad ennyi erővel a férjed is vigyázhatna a babájára, pont olyan kapcsolatban volt a mamával mint a sógornőd.

és nem értem miért lenne az bántó ha a férjed otthon maradna a babátokkal, az meg miért nem, ha a sógornőd otthon maradna a Ti babátokkal.

persze ezt ti tudjátok!

talán azt tenném ebben a helyzetben, hogy férjem és babám sétálna a temetés alatt.

részvétem!

2011. júl. 3. 13:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Én elvittem, és a temető melletti úton tologattam de legalább tudtam utána részvétet kívánni. (mint kiderült azt hitték, hogy nem vagyok ott és kezdtek elkeseredni, úgyhogy jó hogy mentem). mondjuk az útról ráláttam mindenre. hát egy kicsit utólag furának tűnik, hogy elvittem egy temetésre, de nem akartam senkire hagyni.
2011. júl. 3. 21:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem vinném és nem is vittem bár sajnos nálunk az anyukám temetése volt mikor még nagyon pici volt.Valahogy azóta sem szeretem magammal vinni a temetőbe a gyerekem.Majd ha nagyobb lesz.Biztosan van valaki aki szívesen elvállalja nem?
2011. júl. 3. 21:32
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
12.39 számomra a temető kérdésnek két oldala van.Az egyik a gyakorlatias,amikor lényegében az ember nem csinál mást,minthogy elrendezi a sírt,kapál,gereblyézik,füvet nyír,stb.tehát lényegében mint egy kerti munka,a gyerek ezt látja,hogy te ezt csinálod .Ha nagyon kell,és nincs máshova tenni a babát,akkor legyen hát ott.A másik oldal a lelki-érzelmi töltet,ez maga a temetés,a szomorúság,a sírok és síró emberek látványa,a halállal és az elmúlással való találkozás.Úgy gondolom hogy egy kis élete legelején járó baba bőven ráér még ezzel megismerkedni,ameddig lehet,óvom ettől.Lehet fura ez a filozofálás,és lehet benne réseket is találni,de bennem ez így rendeződik le.Kisbaba és menyasszony nem való temetőbe.
2011. júl. 3. 23:05
 19/22 anonim ***** válasza:

Húha... akkor a testvér menyasszonya se mehet?

Egy pár hónapos nem fog találkozni a halállal és az elmúlással, fel se fogja mi történik. Legjobb esetben átalussza a levegőn az egészet.

2011. júl. 3. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:

ma 23:05 menyasszony miért nem való a temetőbe? :O

ezt most nem értem, ne haragudj

2011. júl. 3. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!