Nem tudom fontos-e, férjem szerint igen, ezért leírom azt az infót, hogy még nincs megkeresztelve.
A nagymamám temetése lenne. Egy emberre bíznám rá, az a tesóm menyasszonya. Viszont azért vagyok bajban, hogy miért pont a tesóm párja ne legyen mellette ilyen szomorú alkalommal. Ezzel az erővel a férjem is vigyázhatna a babóra, de erről az oldalról nézve, azért bántó lehet, hogy ő nincs ott a temetésen.
Én eredetileg vittem volna a babát, mert nem lennénk sokan. Gondoltam vagy rajtam kenguruban, vagy a babakocsiban el lenne. Nem sírós baba.
Én nem vinném. De persze ha nem lehet megoldani, nincs más megoldás, akkor nem tudsz mit tenni.
2011. júl. 3. 10:56
2/22 anonim válasza:
Én sem vinném.
2011. júl. 3. 10:58
3/22 Kései Sirató válasza:
Én a tesóm menyasszonyára bíznám, nagyon rendes, hogy vállalja.
2011. júl. 3. 10:59
4/22 anonim válasza:
hogyha nincs más megoldás szerintem vidd el nyugodtan,de babakocsiba vinném,nem kenguruba.
2011. júl. 3. 10:59
5/22 anonim válasza:
Èn kivinném és megbeszélném a féjremmel vagy a rokon la´nnyal hogy addig kocsikázzon a temetöben vele.
Magamra nem kötném és a babakocsival oda sem állítanám mert én tuti nagyon sírnék és az a babát is felzaklatná.
2011. júl. 3. 11:00
6/22 anonim válasza:
Igen, vagy valaki tologassa, sétáljon vele a temetőben, vagy ne vidd ki. Sok értelme nincs annak, hogy ott legyen a szertartáson. Ráadásul ha a szülei ott sírnak, az őt is megviseli.
2011. júl. 3. 11:04
7/22 anonim válasza:
Én egy ismerőst megkértem jöjjön el a temetésre és tologassa kint. Annyira nem voltunk barátok hogy rábízzam, de erre meg lehetett kérni. És megtette. Nem volt az olyan hosszú idő. Más nem volt akire bízhatnám
2011. júl. 3. 11:06
8/22 anonim válasza:
Ha nincs kire bízni én vinném, ha sírni kezd akkor is elmehet vele apuka vagy a tesó menyasszonya sétálni vele a környéken.
2011. júl. 3. 11:23
9/22 A kérdező kommentje:
Még nem kérdeztem meg a tesóm menyasszonyát, de biztos vállalná, mert nagyon rendes.
De az jó ötlet, hogy ott tologatja más. Mise még nem lesz, szóval szerintem nem lesz hosszú.
2011. júl. 3. 11:24
10/22 anonim válasza:
6 hónapos a kisfiam,múlt héten volt a párom nagynénjének a temetése én nem mentem a gyerekkel,de ha az én rokonom lett volna,akkor rábíztam volna a gyereket a páromra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!