Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bolygóskerekű babakocsit...

A bolygóskerekű babakocsit lehet fél kézzel is tolni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem általában sikerü:)
2009. márc. 28. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Az enyémnek az első két kerék van bolygósítva, simán tolom félkézzel.
2009. márc. 28. 08:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Az olyan babakocsit is lehet, amelyiknek csak két fogókája van?

Csak példának írom.

[link]

2009. márc. 28. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. persze, nekünk is hasonló van, csak csápok a tolókarok. nekünk is az elsők bolygók, így megy.
2009. márc. 28. 08:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam!
2009. márc. 28. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, lehet én vagyok a béna, de ha fél kézzel tolom akkor mindenfele megy, csak egyenesen nem. Ilyenkor le szoktam rögzíteni a "bolygóját".
2009. márc. 28. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudtam fél kézzel tolni, aminek a fogója nem két külön kar, hanem egyben van és azt középen meg tudtam fogni. Az esernyőkocsinkat nem tudom, igaz, az három kerekű is, na az nem megy egy kézzel.
2009. márc. 28. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha jó minőségű a járda, akkor simán lehet tolni egy kézzel is a bolygó kerekűt. Azért írom ezt, mert nálunk elég rossz állapotban vannak a járdák, bolygósítva még két kézzel is alig bírom irányítani a babakocsit.
2009. márc. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!