11 hónaposan még nincsen fogunk. Más is volt igy?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 17:03
21/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat! Lehet a férjemtől örökölte mert nem tudjuk sajnos neki mikor bujt ki, de nekem is korán jöttek a fogak. Csak aki hallja hogy nagy baba olyan csodálkozva lereagálnak.
2011. júl. 2. 19:10
22/24 anonim válasza:
Kérdezőnek: ne foglalkozz már a kötekedőkkel, meglovagolják, hogy rosszul esett neked a beszólásuk. Vannak, akik ezt élvezik. Én a helyedben csak azért is csinálnám. Foglalkozz a babuciddal és ha úgy esik jól, beszélj többesszámban.
23/24 anonim válasza:
A védőnőm mesélt egy 15 hónapos babáról akkor jöttek az első fogai.
24/24 anonim válasza:
Szia!Az én fiamnak 10,5hónaposan bújt ki az első foga ráadásul felül,azóta eltelt egy hónap és már a harmadik is kibújt.Az ismerősöm lányának 13hónaposan bújt ki az első foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!