Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónaposan még nincsen...

11 hónaposan még nincsen fogunk. Más is volt igy?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 17:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Majd elképzelem, hogy bölcsis lesz a gyerek és te majd mondod, hogy nekünk délután aludni kell a bölcsiben XD mi játszottunk délelőtt a bölcsiben :D
2011. júl. 2. 17:45
 12/24 A kérdező kommentje:
További szép napot! Ragozzad a hülyeségeidet mással. Aki ráér!
2011. júl. 2. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
41%

Sőt, majd elkezdi tanulni a nyelvet és nem fogja érteni, hogy miért nem úgy van a nyelvtan, ahogy anyuci mondja :D:D:D

"Dehát nekünk nincs fogunk" - "Nem, neked nincs fogad"

2011. júl. 2. 17:48
 14/24 anonim ***** válasza:
46%

Ma lesz a nászéjszakánk :)

- mondja az örömanya.

2011. júl. 2. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Ma szexelni fogunk a férjünkkel/feleségünkkel a nászéjszakán :D:D:D:D:D
2011. júl. 2. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

hát mit ne mondjak, a pisilni megyünk az közös tevékenység. Volt, hogy nekem kellett csak, de vittem mindkét gyereket, mert a kicsi ordított, ha nem látott, a nagy meg jött utánam, mert eltűntem a képből.

Aztán a kisgyerek sokáig nem tud egyedül öltözni-vetkőzni-kitörölni, vagy nem akarja megfogni a kukacát, hát akkor igen, az is közösnek számít.

2011. júl. 2. 18:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is elmúlt 11 hónapos mikor kibújt az első foga,azután viszont rohamléptekben a többi.Azt mondják :) bár tudom nem ezen múlik :) minél később,annál később megy tönkre. De egy biztos,nincs semmi baja
2011. júl. 2. 18:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
szia, az én kislányomnak pont 11 hosan kezdet el kibujni, most még nincs 13 hos és már a hatodik jon neki, szoval ne aggodj ki fog jonni
2011. júl. 2. 18:40
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, hogy egy valaki ragozta túl ezt a többes számot,vagy mások is csatlakoztak, de tényleg szomorú, hogy értelmes választ alig kapott szegény anyuka.
2011. júl. 2. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

Esetleg páran ha a kérdésre válaszolnának...Szánalmas, hogy ezen szórakoztok, hogyan fogalmaz a kérdező.

Amúgy ne aggódj, lesz foga!

Ismerősöm kisfia 14 hónapos, de még nincs. Ez örökletes is. Tuti, hogy semmi baj nincs. De megértelek amúgy.:)

Bár nálunk pont a másik véglet van, 7 hónaposan már 6 fog. Nagyon különbözőek a babák. Fel a fejjel!:)

2011. júl. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!