Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Annyira fáj a...

Mit tegyek? Annyira fáj a fiam pocija, hogy már én sem bírom.

Figyelt kérdés

2,5 hónapos most jött ki rajta a hasfájás, nem használ semmi gyógyszer nem tudok mit tenni, már a szívem szakad meg.

Tudtok ajánlani valami homeopátiás szert, mert a gyógyszer nem használ és nem is szívesen gyógyszerezem a Viburcol kúpot próbáltam nem használ.

köszönöm

2009. márc. 27. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Chamomilla Vulgaris 15 ch, akár negyed óránként, helyes alkalmazásnál be kell, hogy váljon!
2009. márc. 27. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
2,5 hónapos korban már inkább múlni szokott a hasfájás, nem pedig kezdődni. Mielőtt mindenfélét kipróbálsz kérd ki a gyermekorvos véleményét is, nem-e valami egyéb oka van a pocakfájásnak.
2009. márc. 27. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam nem volt hasfájós, de pont a 2,5-3 hónapos kor körül lett az, persze nem tartott sokáig, én kérdeztem a gyermekorvost, és azt mondta, teljesen normális dologról van szó. El is múlt neki pár hét alatt. Ha esetleg szoptatsz, lehet, hogy át kéne nézned az étrendedet, nem eszel valami olyasmit, ami hasfájást okozhat a babádnak?
2009. márc. 27. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Utolsó válaszolónak sajnos nem szoptatok, tápszeres.

Remélem tényleg hamar elmúlik!

2009. márc. 27. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
szia, a gripe watert próbáltad már? Ha tápszeres - mi is azok vagyunk -próbáljatok meg tápszert váltani! Mi 3,5hósan a 4. fajtát gyűrjük...
2009. márc. 28. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is hasfájós volt, azt hittem megőrülök már annyit szenvedett. Minden este 8-11-ig torka szakadtából üvöltött 2 hetes korától 2.5 hónapos koráig. Ami létezett mindent kipróbáltunk: Cseresznyemag párna, infacol, aloe activator, béby mecsek tea, viborcul kúp, gripp water,kilonos kúp, maszírozás, tornáztatás de semmi nem segített. Ami végül bevált: Espumisan, minden etetés előtt 25 csepp, lehet a cumisüvegbe is csepegtetni.

Kitartás.

2009. márc. 28. 07:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Használtuk mi is az Espumisan cseppet nem sok sikerrel, lehet, hogy megpróbálom a gripe watert köszönöm
2009. márc. 28. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az édeskömény tea segített! Ja és a tápszert mikor csináltam neki nem összeráztam hanem elkevertem és hagytam állni egy pár percig, hogy minden bubi kimenjen belőle!
2009. márc. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!