4 hónapos babáknál normális ez?
Figyelt kérdés
Éjszaka 3-4-szer is felkel,nappal pedig sokat sír,de sokszor 1-2órán keresztül egyfolytában,bármit csinálnak vele.2011. júl. 2. 12:16
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, hacsak nem lett felkapatva. Azaz ha csak akkor sír amikor nincsen fogva, az a baja. Ki kel deríteni, hogy nem e a hasa fáj vagy valamije, mi a baja.
2/13 anonim válasza:
4 hónapos gyereket még nem lehet "felkapatni" (gondolom ez az elkényeztetést jelenti).
Ha éjjel szopni kel, akkor teljesen normális. És az is, ha nappal testközelségre vágyik. De ha bármit csinálnak vele (felveszik, foglalkoznak vele akkor is) 1-2 órát ordít, az nem normális, én megmutatnám orvosnak.
3/13 A kérdező kommentje:
Amikor sír,nem érdekli,hogy fogják-e,vagy sem. Senki nem tudja olyankor megnyugtatni. Azt mondják,hogy jön a foga,ezért sír. Tényleg ez lehet az oka? Annyira mondták,hogy 3 hónapos kora után nem lesz hasfájós,meg sírós,de csak jobban az lett. De mások babája nem sír ennyit,és az éjjelt is átalussza.
2011. júl. 2. 12:24
5/13 A kérdező kommentje:
Már nem cicizik.
2011. júl. 2. 12:56
7/13 anonim válasza:
Nappal hányszor, mennyit alszik? A sírás szerintem lehet éhségtől, fáradtságtól vagy fájdalomtól is. Lehet, hogy érzékeny baba, és túl sok inger éri, amikor már szeretne aludni. Hogyan sír? (Felsír, aztán vár és figyel, aztán megint sír, vagy folyamatos, éles sírás szünet nélkül, vagy könnyek nélkül kiabál, "zümmög"?) Cumi nem nyugtatja meg? Hasra fordítva is sír? Büfi rendben megvan? Szokott bukni (reflux)?
8/13 anonim válasza:
Én mégis a hasfájásra gondolnék. Nem törvényszerű sajnos, hogy 3 hónapos korra elmúlik. Nem akarlak elkeseríteni, de van akinél 5-6 hónapos korig is eltart...az én fiam az élő példa. Sok erőt és kitartást neked, csak azzal tudlak biztatni, hogy napról napra közelebb vagytok a végéhez, és csodálatos, nyugodt napok jönnek utána egy mosolygós babával! Persze nem árt megemlíteni a gyermekorvosnak mindezt, de gondolom úgyis rendszeresen találkoztok.
9/13 A kérdező kommentje:
Nappal sem alszik sokat,csak kb 10 perceket 3 óránként! Folyamatos,éles sírás szünet nélkül. Ilyenkor se a cumi,se a tápszer,semmi nem tudja megnyugtatni. Sokszor már levegőt se vesz,annyira sír.
2011. júl. 2. 16:04
10/13 anonim válasza:
Ha ennyire sír tutira fáj valamije. Hasfájásra adsz neki espumisant, infakolt vagy valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!